Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Portakalli bitter aldim. Guzelmis. Normalde bitter sevmem.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Portakalli bitter aldim. Guzelmis. Normalde bitter sevmem.
ne marka?
nestle-portakalli-bitter.jpg

eti_karam_bitter_bademli_portakalli_article_image.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ah be hocam ne yaptın sen ya! 3 saattir uğraşıyorum ödevle daha kolay kısmı anca bitti.

Size tavsiye matris konusunu kolay görmeyin. Daha nerelere gidiyor konu. :D

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Beyler size saçma gelebilir ama tuaf bir durum yaşadım 3*4 yıldır tanıdıgım bir arkadaş bana oyun konusunda cahilin önde gidenisin dedi skyrim / witcher felan bilmiyor sorunca cortu çekiyor 19 yıldır bu işle uğraşıyorum bilgim hiç fena değildir aslında mesele bilgi değilde bu adam beni baskalarının yanında gömmeye calısıyor üstelik cehaleti ile şimdi ben biraz kindarım ama bi yandanda arkadasım diye de bişey de desemmi demesemmi kararsızım ölesine bir tartışma yaratıp eziklemek isteğide yok değil içimde şimdi sizce ne yapsam konu cok dandik gelebilir ama kafama takılıyor konu söle rahatla görünce söliyim dedim :)) sineye çekip susmalımı yoksa adamı rezil mi etmeli ? bu arada herkese iyi sabahlar

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Fizik sınavı iz kaming... :D Hayırlı sabahlar. Umarım.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Beyler size saçma gelebilir ama tuaf bir durum yaşadım 3*4 yıldır tanıdıgım bir arkadaş bana oyun konusunda cahilin önde gidenisin dedi skyrim / witcher felan bilmiyor sorunca cortu çekiyor 19 yıldır bu işle uğraşıyorum bilgim hiç fena değildir aslında mesele bilgi değilde bu adam beni baskalarının yanında gömmeye calısıyor üstelik cehaleti ile şimdi ben biraz kindarım ama bi yandanda arkadasım diye de bişey de desemmi demesemmi kararsızım ölesine bir tartışma yaratıp eziklemek isteğide yok değil içimde şimdi sizce ne yapsam konu cok dandik gelebilir ama kafama takılıyor konu söle rahatla görünce söliyim dedim :)) sineye çekip susmalımı yoksa adamı rezil mi etmeli ? bu arada herkese iyi sabahlar
Boşver cahil ile cenk edilmez. Ha ben kindarım dersen illa kısasımı alırım dersen sote de kıstır. ortam da yapılan yanlışın tenha da affı olmaz...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Boşver cahil ile cenk edilmez. Ha ben kindarım dersen illa kısasımı alırım dersen sote de kıstır. ortam da yapılan yanlışın tenha da affı olmaz...

Hocam dediğin gibi cahil e birşey anlatılmıyor bizim ülkede böle tipler çok bilgi sıfır ama çene 1.500 kendi egosunu tatmin için millete sarıyorlar tabi kendi arkadaşı yapınca insanın daha can sıkıcı bir durum oluyor tuaf bende 10 kat fazlası bilgi var susuyorum adam 2 gram ile dünyayı inşa etmiş havasında nasıl bir akıl yapısı çözemedim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
sineye çekip susmalımı yoksa adamı rezil mi etmeli ?

Her seyi sineye cekmek (icine atmak) iyi bir sey degil, yeri geldimi rezil etmesini de bileceksin. Böyle yaptigin zaman kendilerini bir halt saniyorlar cünkü.

Ne demisler? Adamina göre muamele. Insan olmayana her zaman insan gibi davranilmaz.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Her seyi sineye cekmek (icine atmak) iyi bir sey degil, yeri geldimi rezil etmesini de bileceksin. Böyle yaptigin zaman kendilerini bir halt saniyorlar cünkü.

Ne demisler? Adamina göre muamele. Insan olmayana her zaman insan gibi davranilmaz.

Evet içine attımı kendini yiyosun birşey diyemedim diye desen kavga çıkar suçlu yine sen olursun karşıdakinde idrak kapasitesi yoksa her durumda sonuç çirkeflik oluyor en temizi irtibatı kesmek birdaha en ufak çıkıştabunu yapıcam.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaş millet nasıl şu sınavlara günde 5-6 saat çalışıyor, ben bir derse zor dayanıyorum....
Şekiller, tablolar, kafa kalmıyor....

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Arkadaş millet nasıl şu sınavlara günde 5-6 saat çalışıyor, ben bir derse zor dayanıyorum....
Şekiller, tablolar, kafa kalmıyor....
Benim gunluk 10 saat çalışan arkadaşlarım var. Şimdi sınavdan çıktık doğal olarak hepimiz dokulurken onlar çoğu soruyu cozmus oluyor. Ben akşam 30 dk çalışsam nasıl bitiririmde kalkarim diyorum :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benim gunluk 10 saat çalışan arkadaşlarım var. Şimdi sınavdan çıktık doğal olarak hepimiz dokulurken onlar çoğu soruyu cozmus oluyor. Ben akşam 30 dk çalışsam nasıl bitiririmde kalkarim diyorum :D
Onları anlamak hiçbir zaman mümkün olmayacak zaten. Arkadaşım 10 saat nedir ? Bana birşeyler oluyor...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
İçimdeki programcı ruhu yavaş yavaş ortaya çıkıyor :D hiç çalışmadığım algoritma sınavından bu kadar rahat çıkacağımı zannetmiyordum. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
En önemli dersin ödevini yapamadım.
Cidden bu dönem tehlikede.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Küçük bir soru sordum, hani bir iki kişi belki kullandığı bildiği şeyi söyler diye, silinivermiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...