Konu aç orada konuşuruz.Onlardan bi telefon filan alsak garantisi yani faturada adı yazan kişi filan servis işi nasıl oluyo...Sıkıntı çıkarırlar mı...
Konu aç orada konuşuruz.Onlardan bi telefon filan alsak garantisi yani faturada adı yazan kişi filan servis işi nasıl oluyo...Sıkıntı çıkarırlar mı...
telefon bölümüne sor cevaplarız merak etmeKız arkadaşıma telefon bakıyorumda çok pahalı geldi sıfırı...Bunları böle uygun görünce bi danışayım dedim...
Bu dönem ilk yazılısından 10 aldımBir matematik yazılısı ne kadar zor olabilir ki?
(Kaldı)
Sıraya girelim lütfen20 gün sonra SDN forumda ilk yılımı doldurmuş olacağımBir pasta keseriz artık
![]()
Ya şenol hocanın sorularını takır takır yapıyorum elfi yayıncılığın sorularına geliyorum onlar bana ben onlara bakıyorumBu dönem ilk yazılısından 10 aldımÇalışmadım o ayrı
Fazla önemsemedim ondan.Zaten yarın bakmaya giderim@Prophotone neden konu açmıyosun?
TebriklerMakam aracımı getirin. Ben de dekanım.![]()
matematik öğretmeniii, matematik öğretmeniiii, Matematik videosu olabilir mi?Koca forumda matematik öğretmeni vardır heralde değil mi?![]()