Oralarda ölü. Ama eskileri karıştırmayı seviyorum dersen o ayrıEn cok arka odalari merak ediyorumMuhabbetler muhabbetler...

Oralarda ölü. Ama eskileri karıştırmayı seviyorum dersen o ayrıEn cok arka odalari merak ediyorumMuhabbetler muhabbetler...
Çok şey kaçırıyorsunEn cok arka odalari merak ediyorumMuhabbetler muhabbetler...
Diş teli yetmiyormuş gibi birde lastik verdiler tak diye. Hiç konusamiyim biriyle ağzımda kelimeler gevelensin en iyisi.
Teşekkürler. Düşman başına bunlarGeçmiş olsun rawkid. Zor bir durum.
Aynen ön diş ile arka diş. Lastik koparmi acaba diyordum ama fantezik deneylerimin sonucu kopmadı. Tek tesellim buLastiği bende takmıştım. Eski anılar canladıEn arka diş ile ön diş olması lazım.
Bizde 2 ders oluyordu.Abicim 3 saat blok ders nedir ? Kafa şuan mavi ekran 0x00007b
Haha bir an dona kaldım acaba adamı ôldürüp yerine başka birisi mi geçti dedimArkadaşlar bilgisayara format atamıyorum lütfen yardımcı olun, nereden indiricem windows 10'u usb'ye falan nası yazarım? cd okuyucum da yok
askdjkg şaka şaka
Avea her yıl dönümünde sınırsız dk sınırsız sms veriyor, 4. yılımı doldurdum istediğim pakette % 25 ekstra indirim sağladılar12 yillik Turkcell hat sahibiyim. Simdiye kadar bana özel bir sey yaptiklarini gormedim. Insan bi telefon acar tesekkur eder bari. Kiymet bilmezler.
Böyle şakalar yapma Guru insanın kalbine indirirsin maazallahArkadaşlar bilgisayara format atamıyorum lütfen yardımcı olun, nereden indiricem windows 10'u usb'ye falan nası yazarım? cd okuyucum da yok
askdjkg şaka şaka
Bizim arkadaşın babasına iPhone 6 hediye etmişlerdi bir diğer arkadaşıma da sarı kutu ile birlikte T60 ve tablet almıştı ücretsiz12 yillik Turkcell hat sahibiyim. Simdiye kadar bana özel bir sey yaptiklarini gormedim. Insan bi telefon acar tesekkur eder bari. Kiymet bilmezler.
Yok artik. Ciddi misiniz?Bizim arkadaşın babasına iPhone 6 hediye etmişlerdi bir diğer arkadaşıma da sarı kutu ile birlikte T60 ve tablet almıştı ücretsiz![]()
Ben bu resmi birisine benzettim...![]()
Firsat kollarken ben![]()
Ciddi söylüyorumYok artik. Ciddi misiniz?
Bizim peder abartısız 10 yıllık kullanıcı Turkcell kullanır bizde Turkcell'den birşey görmedik.Ciddi söylüyorumsarı kutuya katılmadım demeyin
![]()
Bir yıl boyunca 2 Gb paketime 1 Gb daha hediye vermeye başladı banaBizim peder abartısız 10 yıllık kullanıcı Turkcell kullanır bizde Turkcell'den birşey görmedik.
Sarı kutuyu kurcalayın biBizim peder abartısız 10 yıllık kullanıcı Turkcell kullanır bizde Turkcell'den birşey görmedik.
Hocam sari kutuya bakmistim. Benim hat faturasiz. Belki ondan pek seylerine takmiyorlar.Ciddi söylüyorumsarı kutuya katılmadım demeyin
![]()