Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
62423e84769d261504f5769067aee617.jpg
Hiç aklıma gelmezdi yazık gerçekten yazık.Söyleyecek kelime bulamıyorum.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Ülkemizin geçirdiği zor zamanlarda bir nebze olsa güldür yüzümüzü gururlandır bizi saldır Fenerbahçe

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@__kadıköyRAP__ senin bir tane renkbul exe dosyası vardı hatırlıyor musun? O bende hala var. Çok sağlam yazılım bazen iş görüyor. Dropboxta. :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beni böyle sev dizisini yeniden izleyeceğim çok özledim o diziyi o sıcak ortamı.Belkide ondan sonra böyle yalniz, kopuk yasamaya basladim.Dizilere baglanmis takintili insanlari bende sevmem belkide bende oyle biriyim.Ama gunluk yasantimda gormedigim o dostluk, o sicaklik, o sevgi o saygi ortamini belkide istiyorum ariyorum.Malesef bulamiyorum.Ama o dizide Himym'da bulmustum.Mesele dizi degil hissettigim eksiklik malesef :( Belki eskisi gibi o dizideki sicakligi hatirlarim.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Farenin üzerine gittiği yerin rengini veren şeyi diyorsun değil mi, hala masaüstünde duruyor benim de. :D
Abi nasıl bir şey o ? Sende beni az mı mutlu ettin çözüm konularında.. Hele şu windows sürümleri birleştirme konusunda görmüştüm .. o günden beri bu forumdayım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Abi nasıl bir şey o ? Sende beni az mı mutlu ettin çözüm konularında.. Hele şu windows sürümleri birleştirme konusunda görmüştüm .. o günden beri bu forumdayım.
Şöyle birşey ya renk değerini veriyor farenin üstünde olduğu pikselin, böyle tema falan yaparken iyi oluyor. :)

2016-03-17_204054.png

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Beni böyle sev dizisini yeniden izleyeceğim çok özledim o diziyi o sıcak ortamı.Belkide ondan sonra böyle yalniz, kopuk yasamaya basladim.Dizilere baglanmis takintili insanlari bende sevmem belkide bende oyle biriyim.Ama gunluk yasantimda gormedigim o dostluk, o sicaklik, o sevgi o saygi ortamini belkide istiyorum ariyorum.Malesef bulamiyorum.Ama o dizide Himym'da bulmustum.Mesele dizi degil hissettigim eksiklik malesef :( Belki eskisi gibi o dizideki sicakligi hatirlarim.

Leyla ile Mecnun'u izle ordaki ortam hem daha sıcak hem daha komik...İnsan sıkıntılarını unutuyo o diziyi izledikçe...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
O kadar muhabbetini yaptığınız programı paylaşında bizde kullanalım be ya :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
O gimagex konusunu diyorsan benim de aklımdan çıkmıyor. :eek:
Daha o zamandan hazırlanan 7 isosu ile birkaç gün önce kurulum yaptım. :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
O gimagex konusunu diyorsan benim de aklımdan çıkmıyor. :eek:
Daha o zamandan hazırlanan 7 isosu ile birkaç gün önce kurulum yaptım. :D
Aynen tamda onu diyorum! Unutulmaz o konu ! Hala dvdsi duruyor Kitaplığımda ve herkese o disk ile format atarim..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Geçmişte bıraktığım iki hafta ömrümün yarısını yemiş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...