- Reaksiyon puanı
- 3,278
Gta 5 Online'ye yeni mod güncellemeleri şuan gelmiş bulunmakta...
759 mb olan mi?Gta 5 Online'ye yeni mod güncellemeleri şuan gelmiş bulunmakta...
hoş geldin doğan@Mai Nai duyduğuma göre ban kalkmış zaten bir uğramayı düşünüyordum. İyi oldu bu![]()
@Mai Nai nerelerdesin başkan, Sivas'a gittin unuttun bizleri
Ps4 platformuna 1gb büyüklüğünde geldi.759 mb olan mi?
Türkçe yamayı kaldırdıktan sonra sorun kalmadı. Güncelleme ile uyumsuzmuş demek kiElektrik kesintisi sonrası Gta 5 hikaye moduna girilmiyor. Bunu yaşayan oldu mu?
Büyük tansiyon 11 küçük 7 bizde var aynısıBu bilekten ölçer tansiyon aletinde ki değerler nasıl okunuyor ?
![]()
Derler ya işte 12-8 falan diye bu ekranda 118'e 78 yazıyor bu neden böyle![]()
Ya reis sen odessa mıydın ya nickler değişince hiç haberim olmamışTürkçe yamayı kaldırdıktan sonra sorun kalmadı. Güncelleme ile uyumsuzmuş demek ki![]()
Hocam senin eski avatarında Atatürk vardı değil mi öyle hatırlıyorumBu alt yapıda eski kullanıcı adlarını göremiyoruz sanırım. Sıkıntılı...
Yani diğerleri küsürat mı oluyor ?Büyük tansiyon 11 küçük 7 bizde var aynısı![]()
Aynen. Odessa idi nickimYa reis sen odessa mıydın ya nickler değişince hiç haberim olmamış![]()
Aynen öyleYani diğerleri küsürat mı oluyor ?![]()
Vay be eski toprakAynen. Odessa idi nickim![]()
Elektronik olduğu için küsüratları da gösteriyor. Büyük 12 küçük 8 nabız 70Bu bilekten ölçer tansiyon aletinde ki değerler nasıl okunuyor ?
![]()
Burada bizden daha eski topraklar var. Dedeler varVay be eski toprak![]()
ahahahaBurada bizden daha eski topraklar var. Dedeler var![]()
18'e 11 tansiyonumu çıktığını bilirim kalp atışı 178 bpm idi gerisini sen düşünKardiyoloji istemişti tansiyon ölçmüştük 15/10 çıkmıştı![]()
Hocam senin eski avatarında Atatürk vardı değil mi öyle hatırlıyorum![]()
Sunucuda sıkıntı var diye hata veriyor bende deBu avatardan önce çok avatar değiştirdim.Ama dediğin gibi Atatürk vardır bir ara.
Bu arada yazdığım mesaj gitmemiş. İlginç
11,8 büyük 7,8 de küçük okunuyor virgülleri koymamışlar omron büyük markaymış bizde koldan ölçeni var basit okunsun diye öyle yapmışlar.Bu bilekten ölçer tansiyon aletinde ki değerler nasıl okunuyor ?
![]()
sunucu kafayı yedi...Sunucuda sıkıntı var diye hata veriyor bende de
OO reis Mr.Robot izliyon musunucu kafayı yedi...
Linux yerine windows'lu kullanırsalar normal mr.robot'ta adam gnome kullanıyordum kde'ye geçtim... falan filan anlatıyor...
mandrillapp.com nedeni aha buraya yazıyorum.