goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
geta sanandires 5 - Google'da Ara Ne saçma bir tâbir
[ben yazmadım, google'ye "geta" yazdım bu çıktı
]

olmaz mı? dünyada deli çok.Google'yi hackleyen varmı hiç![]()
Bende rock, indie ve pop dinliyorum ara sıra arabeske bağlıyorumkatılıyorum müziğin etkisi insanda çok fazlaca şu an hali hazırda indie,metal,rock, dinliyorum bu türlerle ilgileniyorum aslında müzik biraz morale ve enerjiye de bağlı bazı zamanlar bunların dışına çıkıp hareketli şeylerde dinlediğim oluyor trance,techno gibi.
Geliştiricimiz sorunu düzeltecektir.Forumun bir hatasını buldum gibi daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama
https://forum.shiftdelete.net/trending/
Buradayken 2.sayfaya geçince hata veriyor.
Olaaa bide iphonedo incelemiş nasıl bulmuş o aleti?Bizde farkettik geliştiricimiz sorunu çözecektir.
la iphone 5SE kutu açılımı yapmışlar sazan.avi
Bir haftadır da bana Mümin Sarıkaya'nın Ben Yoruldum Hayat şarkısı takıldıSemih yüzünden Dilara türküsü dilime dolandi![]()
Anlamadım ne demeye çalışıyorsunuz hocamYine "Kopyala,yapıştır" haber vakası...
Anlamadım ne demeye çalışıyorsunuz hocam
Anladım hocam olur öyle şeyler forum buShiftdelete'nin haber içeriğini kopyala yapıştır yapmışlar yine. Onu diyorum.
Anladım hocam olur öyle şeyler forum bu
Hahaha çok komikKopya yöntemini söyleyeyim küçük kağıt parçası alıyorsunuz yeni bir silgi silginin içine yapıştırıyorsunuz ben böyle yapıyorum bazen de avcuma yazıyorum oradan bakıyorum bazı şeyleri
Aynen zaten kalem silgiyi onlar veriyorHahaha YGS için kopya yöntemi mi söylüyorsun?
Bir de silgi...![]()
Lafın gelişiShiftdelete forumdan mı ibaret ?![]()
Hahaha çok komik
Öyle olsa bile yapmam hakkım olanı alcam.
Derslerim iyi zaten ama korkuyorum.