Prenslerin Efendisi
Asistan
Silgiyi saran kağıt var onun içine sıkıştırınHahaha YGS için kopya yöntemi mi söylüyorsun?
Bir de silgi...![]()

Silgiyi saran kağıt var onun içine sıkıştırınHahaha YGS için kopya yöntemi mi söylüyorsun?
Bir de silgi...![]()
Bize başarı yok yani sadece genç arkadaşlaraYarın Ygs sınavına girecek genç arkadaşlara başarılar...![]()
![]()
ikinci el tablet baktım da hiç birşey yok...
10liraya tablet projesi start aldı...
Size de tahmin edeyim hepiniz Survivor izliyorsunuzİyi akşamlar!
sorun o para yok tablet yok...Hocam paran varsa al iPad Air 2 tablet neymiş gör antutu dan 90 küsür almıştı galiba işlemcisi iPhone 6 dan bile iyi
Nefret ederim o saçma şeyden, demiştim tekrar söylüyorum , milletin atarını izlemek nedir ?Size de tahmin edeyim hepiniz Survivor izliyorsunuz![]()
ilaçladım artık etkinleşti ama bir iki sorum var burası yeri değil pm lere bak!garip olması gerekirdi öyle.
İzleyenler çokNefret ederim o saçma şeyden, demiştim tekrar söylüyorum , milletin atarını izlemek nedir ?![]()
İşlerimiz gençler olarak epey zor Allah yardımcımız olsunYarın sabah kalkıcam YGS'ye gircem
2 bardak kahve içmeyi düsünüyom
Ben 40. Sorudan sonra soruları bos bos okuyorum sıkılıyom halsizlik alıyor beni bir sey önerecek var mı ?
Haklısın, hepsi sarpa sardı hocam, adam gibi bir dizi dönmüyor.. Dandik aşk dizileri..İzleyenler çokyazdığın hoşuma gitti epey güldüm izlenecek de türk dizi kalmadı yahu
![]()
Bende Z5 alacaktım param yetmedi Z5 Compact aldım memnunum şimdilik bir de Air 2 yanına ohhh keyfime keyifsorun o para yok tablet yok...
yanlış poyraz karayel ve eşkiya dünyaya hükümdar olmaz var iyi dizi...Haklısın, hepsi sarpa sardı hocam, adam gibi bir dizi dönmüyor.. Dandik aşk dizileri..
İkisini de seviyorum katılıyorum abiyanlış poyraz karayel ve eşkiya dünyaya hükümdar olmaz var iyi dizi...
Sormayın bende artık dizi mizi izlemiyorum çoğu zaman pc telefon açık internet aleminde akıyoruz bakalımHaklısın, hepsi sarpa sardı hocam, adam gibi bir dizi dönmüyor.. Dandik aşk dizileri..
Bende öyleyim ^^ yalnız değilsinSormayın bende artık dizi mizi izlemiyorum çoğu zaman pc telefon açık internet aleminde akıyoruz bakalım
Size 2 izlediğim dizileri yazsam alay edersiniz herhalde onlar da can sıkıntısıyanlış poyraz karayel ve eşkiya dünyaya hükümdar olmaz var iyi dizi...
türk televizyonunu çok bozdular öyle böyle değil reklamlardaki saçmalıkları saymıyorum bile süresinden içeriğine kadar.Size 2 izlediğim dizileri yazsam alay edersiniz herhalde onlar da can sıkıntısı![]()