Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
saydıklarının neredeyse çoğunu yapıyorum aslında sadece şu sıralar yeni bir dizi izlemiyorum onu dışarıda bırakabilirim.
dizilere bakabilirsin yeni sarkilar dinle cok faydasi oluyor veya sevdigimbir sarkicinin hic dinlemedigin sarkilari olabilir.Mesela ben u2 , muse , ozzy osbourne, three days grace, foo fighters , nickelback , kadebostany, queen , bon jovi , jethro tull , jack garrat benim dinlediklerim bunlar tavsiye ederim deneyebilirsin :)

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
dizilere bakabilirsin yeni sarkilar dinle cok faydasi oluyor veya sevdigimbir sarkicinin hic dinlemedigin sarkilari olabilir.Mesela ben u2 , muse , ozzy osbourne, three days grace, foo fighters , nickelback , kadebostany, queen , bon jovi , jethro tull , jack garrat benim dinlediklerim bunlar tavsiye ederim deneyebilirsin :)
önerilerin için teşekkürler bakacağım kısa zamanda, müzik demek ben demek kısaca ancak bu kadar net söyleyebilirim yazdığın gruplar ve kişiler ile de ortak dinlediklerimizin olduğunu farkettim bu güzel.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
@Princeps müzik insana büyük etki eder. Senin de seveceğin bir müzik türü vardır illaki. Youtube'u biraz kurcala değişik tarzlar dinlemeye çalış.

Hopeツ︎

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
@Princeps müzik insana büyük etki eder. Senin de seveceğin bir müzik türü vardır illaki. Youtube'u biraz kurcala değişik tarzlar dinlemeye çalış.
katılıyorum müziğin etkisi insanda çok fazlaca şu an hali hazırda indie,metal,rock, dinliyorum bu türlerle ilgileniyorum aslında müzik biraz morale ve enerjiye de bağlı bazı zamanlar bunların dışına çıkıp hareketli şeylerde dinlediğim oluyor trance,techno gibi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benimde isime yarayacak gibi :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
8a9aced6ea69548400ba5419bcc9e734.jpg
14 yasinda 8. Sinif cocugusun rawkid ile milleti kucumsediniz senin de farkin yok
Ne diyorsun abicim sen ? Biz laubali olmaya karşıyız, git az ötede yaşa.
Ve asla milleti küçümsemem, üstüne bir de sana akıl verdim. Anlamaz isen böyle olursun.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Modemi yeniden başlattım, modeme reset attım. Ne yaptıysam internet gelmedi. İnternet paketinin bitmesine de 150mb filan kaldı. Kötü durumdayım. Sinirliyim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...