- Reaksiyon puanı
- 242
Neden böyle oldu bilgin var mı?Forumun yanlardan basık halini seviyorum.Herkes benim gibi forumu kutu gibi görüyor![]()
Neden böyle oldu bilgin var mı?Forumun yanlardan basık halini seviyorum.Herkes benim gibi forumu kutu gibi görüyor![]()
Teknik bir sıkıntı. Düzeltilecektir.Neden böyle oldu bilgin var mı?
dizilere bakabilirsin yeni sarkilar dinle cok faydasi oluyor veya sevdigimbir sarkicinin hic dinlemedigin sarkilari olabilir.Mesela ben u2 , muse , ozzy osbourne, three days grace, foo fighters , nickelback , kadebostany, queen , bon jovi , jethro tull , jack garrat benim dinlediklerim bunlar tavsiye ederim deneyebilirsinsaydıklarının neredeyse çoğunu yapıyorum aslında sadece şu sıralar yeni bir dizi izlemiyorum onu dışarıda bırakabilirim.
önerilerin için teşekkürler bakacağım kısa zamanda, müzik demek ben demek kısaca ancak bu kadar net söyleyebilirim yazdığın gruplar ve kişiler ile de ortak dinlediklerimizin olduğunu farkettim bu güzel.dizilere bakabilirsin yeni sarkilar dinle cok faydasi oluyor veya sevdigimbir sarkicinin hic dinlemedigin sarkilari olabilir.Mesela ben u2 , muse , ozzy osbourne, three days grace, foo fighters , nickelback , kadebostany, queen , bon jovi , jethro tull , jack garrat benim dinlediklerim bunlar tavsiye ederim deneyebilirsin![]()
katılıyorum müziğin etkisi insanda çok fazlaca şu an hali hazırda indie,metal,rock, dinliyorum bu türlerle ilgileniyorum aslında müzik biraz morale ve enerjiye de bağlı bazı zamanlar bunların dışına çıkıp hareketli şeylerde dinlediğim oluyor trance,techno gibi.@Princeps müzik insana büyük etki eder. Senin de seveceğin bir müzik türü vardır illaki. Youtube'u biraz kurcala değişik tarzlar dinlemeye çalış.
Benimde isime yarayacak gibidizilere bakabilirsin yeni sarkilar dinle cok faydasi oluyor veya sevdigimbir sarkicinin hic dinlemedigin sarkilari olabilir.Mesela ben u2 , muse , ozzy osbourne, three days grace, foo fighters , nickelback , kadebostany, queen , bon jovi , jethro tull , jack garrat benim dinlediklerim bunlar tavsiye ederim deneyebilirsin![]()
Ne diyorsun abicim sen ? Biz laubali olmaya karşıyız, git az ötede yaşa.14 yasinda 8. Sinif cocugusun rawkid ile milleti kucumsediniz senin de farkin yok![]()
Abicim ben birşey demedimBaşka isteyen![]()
![]()
![]()
Var ben de bir tane kadraja sığmadı be yazık ki!Başka isteyen![]()
![]()
![]()
Yazı tersten, haydardikkatli bakarsanız üzerin de HAYDAR yazıyor.
onu bunu bırakında forumun kodlarında hata var yada ergenin biri hacklemeye çalışıyor gibi ...Log in to Mandrill ne onun yüzünden e-postadan link ana sayfayı açıyor mesajı açmıyor...
onu bunu bırakında forumun kodlarında hata var yada ergenin biri hacklemeye çalışıyor gibi ...
Ekli dosyayı görüntüle 882
Ekli dosyayı görüntüle 883
+9 dodge kamyonet itemiHaydar mı o?![]()