Marshmalow gelcek diye bekliyoruz sony duy bizi
Gelsin gelsin. Pek tatlı oluyor telefonlar.

Marshmalow gelcek diye bekliyoruz sony duy bizi
Z5 serisine z3+ verdi testini tamamladığı z3e veremedi dahaGelsin gelsin. Pek tatlı oluyor telefonlar.![]()
İşte o yüzden hiç bir (yıl başı vs.) kutlamıyorum, hepsi uydurma. (DİN olan şeyler hariç)Öğretmen anlatmıştı baya önce..
Z5 serisine z3+ verdi testini tamamladığı z3e veremedi daha
Z3 ümü seviyorum zaten marshmalow geldiğinde daha iyi olcak bekliyorum hala lg önden başladı tr yede gelir herhalBizde de G3 Polonya'ya geldi. Türkiye'de tık yok daha.
Ben Polonya romunu kurdum. Telefon uçtu.![]()
Z3 ümü seviyorum zaten marshmalow geldiğinde daha iyi olcak bekliyorumBizde de G3 Polonya'ya geldi. Türkiye'de tık yok daha.
Ben Polonya romunu kurdum. Telefon uçtu.![]()
Ben z3 isteyerek aldım hiç br sıkıntıda yaşamadım desem yeridir stamins modunu hiç kullanmadım kötülemeye çalışan çok ben memnunumZ3 Z2 gibi efso telefonlardan biri kıymeti anlaşılmayan telefonlardan..
O nedir ALLAH'ım
Bayağı karıştıEksi sözlük karismis diyorlar.
Testere Serisi +18,Köpek Askerler +18 aklımda bunlar var seç beğen alYabancı korku filmi tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Ne yapalım can sıkıntısı takılıyokNeler yapıyorsunuz gençler? Vurmuşunuz yine goy goyun dibine..![]()
Hangi rehber?@goldteam34 ne oldu ne yaptın rehberi?
Fight'ın sonu elbette ki flawless victory ile bitti. Yazıcı kazandı.O nedir ALLAH'ım![]()
Yoksa kendisi mi?![]()
Max Headrom amcamıza çok benziyor![]()
Grave EncountersYabancı korku filmi tavsiyesi verebilecek olan var mı?
Kafası küçük kalmışYoksa kendisi mi?![]()
Makale hazırlıyordun ya?Hangi rehber?
Mezar buluşmalarının 1.cisini izledim
O neydi gıııBu da burada dursun.
![]()
HatırladımMakale hazırlıyordun ya?