Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Turkcell CEO'sunun twitterda paylaştığı foto 4.5g böyle imişO neydi gııı![]()
Turkcell CEO'sunun twitterda paylaştığı foto 4.5g böyle imişO neydi gııı![]()
Destek veriyorum +999999999999999999999999999999999999999Hakkı abi cnn in haberi çalmasına baya sinirlenmiş , haklıda...
olay nedir ?Hakkı abi cnn in haberi çalmasına baya sinirlenmiş , haklıda...
olay nedir ?
Haklıyken haksız duruma düşme küfür ettiğin için sana hakaret davası açabilirler* olan küfür ama orada tam yazdım, hiç kimse hak çalamaz![]()
@Troy @pesimist kızmanıza gerek yok ben gerekeni yaptım.* olan küfür ama orada tam yazdım, hiç kimse hak çalamaz
"Ben sizin kadar şere*siz,bir şeyi yapamayıp çalan bir insan görmedim! hepiniz bir m*lsınız, siz tam bir sömürücü pisliksiniz, sizi kınıyorum, buradanda çalan kişiye söylüyorum kendin yap ***! HEPİNİZİN ***"
Beni bulamazlar
Haklıyken haksız duruma düşme küfür ettiğin için sana hakaret davası açabilirler
Aç gözlülük, yönlendirmezler illa aferin alacaklar. Fakat cehennem de görürler.Önceden makaleler ile forum arası bağlantı olurdu. Şimdi artık yok sanırım o? Makaleden foruma yönlendiren link olayı bitti mi?
?19?@goldteam34 yaşını çok merak ediyorum bir söylesene.
ahaha güzelmiş
Bu benim sorunun cevabı değil sanırım.Aç gözlülük, yönlendirmezler illa aferin alacaklar. Fakat cehennem de görürler.
Önceden makaleler ile forum arası bağlantı olurdu. Şimdi artık yok sanırım o? Makaleden foruma yönlendiren link olayı bitti mi?
ne o acer mı? fujitsu siemens mi?![]()
Benim külüstürün yanına arkadaş buldum![]()
Fujitsu Siemensne o acer mı? fujitsu siemens mi?
Rma diyorsan efsane maçMaç varmış. Niye kimse söylemedi?[emoji14]
Aynen. Daha yeni haberim oluyor.Rma diyorsan efsane maç![]()
Aynen. Daha yeni haberim oluyor.
Yabancı dizilere odaklanmaktan...