Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
forumdan gelen mesajlardaki linkler çalışmıyor ana sayfaya atıyor yada çok yavaş yükleniyor...
mesajlar zor gidiyor...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
9ce5d9f24573846e7168283867742fb1.jpg

Ben bu ekrana ne tur fanteziler yapiyim?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tepsi olarak kullan.
Mantıklı.
Şey olayı vardı. Sadece ekranı senin görebileceğin bir gözlük yapıyordun. O videoyu bulup atayım bir dene bakalım sonuç ne olacak :)

Edit:

Video linki :
Ugraşamam böyle biseye kapıyı kapatmak yeterli :D
bir şey derdim de :D
Boz Kurt, lütfen.
notebook çalışmıyor mu? yazıktır günahtır onu satsaydın 3-5 kuruş kazanırdın oyun filan alırdın...
Hocam format atarken mavi ekran veriyordu baktım harddiski felan görmüyor geri toplama niyetiyle actim bu hale geldi :D 2005'ten kalma değişik bir soket yapısına sahip. Bunun devri geceli çok oldu diye biliyorum. Hurdaydi yanı satsan satılmaz bu.

be63bbe5eee58c2e22376ccc4467f7a7.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Mantıklı.

Boz Kurt, lütfen.

Hocam format atarken mavi ekran veriyordu baktım harddiski felan görmüyor geri toplama niyetiyle actim bu hale geldi :D 2005'ten kalma değişik bir soket yapısına sahip. Bunun devri geceli çok oldu diye biliyorum. Hurdaydi yanı satsan satılmaz bu.

Mantıklı.

Boz Kurt, lütfen.

cpu ne? pga478 ise işime yarar...

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Uyku gelde yatalım be 4 film izledim hala uyku sıfır :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kalp kısmında dün geceden beri bir sancı var, nedeni ne ola ki....
Arada yapar ya.
Ben yazdan beri problem çekiyordum kalp ile ilgili. Ağrı mı dersin sancı mı dersin hepsi vardı. Doktora buvay gitme cesaretini yakaladım. Hiçbir şey çıkmadı. Doktora gittiğimden beri de iyiyim. Psikolojikmiş. :D
Senin sancı uzun süre devam ederse doktora git. Kalp önemli. Yaşamak için lazım. :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arada yapar ya.
Ben yazdan beri problem çekiyordum kalp ile ilgili. Ağrı mı dersin sancı mı dersin hepsi vardı. Doktora buvay gitme cesaretini yakaladım. Hiçbir şey çıkmadı. Doktora gittiğimden beri de iyiyim. Psikolojikmiş. :D
Senin sancı uzun süre devam ederse doktora git. Kalp önemli. Yaşamak için lazım. :)
Her yıl 1-2 kez oluyor bu, bendeki pek psikolojik değil sanırım sol tarafa doğru yatınca acayip sancı yapıyor ama geçer bugün geçmezse doktor yolu gözükür :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Her yıl 1-2 kez oluyor bu, bendeki pek psikolojik değil sanırım sol tarafa doğru yatınca acayip sancı yapıyor ama geçer bugün geçmezse doktor yolu gözükür :)

Ben genelde sol tarafımın üzerine yatarım. Ama sorun olduktan sonra sağ tarafıma yatmaya başlamıştım.
İyi de gelmişti. :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Her dersten haftalik 3-4 saat calissak okul 4 saat falan olsa ama verimli 3-4 saat olsa ne guzel olurdu.Nerdee.8 saat ders gir en fazla 1-2 ders (oda her zaman olmuyor) kapabiliyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Her dersten haftalik 3-4 saat calissak okul 4 saat falan olsa ama verimli 3-4 saat olsa ne guzel olurdu.Nerdee.8 saat ders gir en fazla 1-2 ders (oda her zaman olmuyor) kapabiliyorum.

Bizim bir hoca "İnsanın dersi anlama kapasitesi maksimum yarım saat. 40-45 dakika ders bile fazla. Ayrıca dersler sabahtan 4 saat olup öğleden sonra da sosyal faaliyetlere ayrılsa daha verimli olur." derdi. :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bizim bir hoca "İnsanın dersi anlama kapasitesi maksimum yarım saat. 40-45 dakika ders bile fazla. Ayrıca dersler sabahtan 4 saat olup öğleden sonra da sosyal faaliyetlere ayrılsa daha verimli olur." derdi. :)
Valla okul kurslari oluyor sessiz sakin kafam rahat biraz yorgunluk oluyor ama cok sorun olmuyor normal derslerden bin kat daha iyi.Sakin kafayla rahat rahat ogreniyoruz.Ama okul derslerinde surekli bir telas var.Siniflar kalabalik rahat olmuyor.13 kisiyle 30 kisi arasinda cooook buyuk fark var.Bunu gormeyene aptal derler.Atanamayan ogretmende cok ama ne kadar kalabalik ainiflar o kadar az para.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar sizce internette en çok para kazandıran sektör hangisi ? Blog yazmak, youtube'da video paylaşmak(en çok hangi tür kar yapıyor?) internet sitesi kurmak.Nerden para kazanılabilir ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar sizce internette en çok para kazandıran sektör hangisi ? Blog yazmak, youtube'da video paylaşmak(en çok hangi tür kar yapıyor?) internet sitesi kurmak.Nerden para kazanılabilir ?
Anketten 30 dolar kazandım şu anda blog ve youtubedaki kanalımdan para kazanıyorum.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
peki işin zor mu ? mesela youtube dan ne kadar sürede ne kadar kazanıyorsun biraz daha ayrıntı verebilir misin
Uzun bir zaman gerekiyor videoların ne kadar kısa sürede fazla izlenirse o kadar fazla kazanıyorsun. Zor bir iş. Üniversiteye gideceğimden youtube işleri de yarıda kalacak. Zamanım olsa parayı ağlatırdım da zaman kısıtlı işte.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
GTA V'de Ayarlardaki üst barda 1238/2064 falan yazıyor onun önemi var mı sizce ? Yani sırf o çubuğa göre özellikleri ayarlasak 1600'lere kadar belki 1800'e kadar çıksak yine kasmadan oynar mıyız yoksa oranın pek bir önemi yok hangi özellikleri açtığın önemli mi dersiniz ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
GTA V'de Ayarlardaki üst barda 1238/2064 falan yazıyor onun önemi var mı sizce ? Yani sırf o çubuğa göre özellikleri ayarlasak 1600'lere kadar belki 1800'e kadar çıksak yine kasmadan oynar mıyız yoksa oranın pek bir önemi yok hangi özellikleri açtığın önemli mi dersiniz ?
O oran ekran kartındaki belleği ne kadar kullanacağını belirtiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...