yok ya gözüme kristal onix kaçtı.Ne zaman izlesem ağlıyorum
yok ya gözüme kristal onix kaçtı.Ne zaman izlesem ağlıyorum
Tepsi olarak kullan.![]()
Ben bu ekrana ne tur fanteziler yapiyim?
Şey olayı vardı. Sadece ekranı senin görebileceğin bir gözlük yapıyordun. O videoyu bulup atayım bir dene bakalım sonuç ne olacak![]()
bir şey derdim de![]()
notebook çalışmıyor mu? yazıktır günahtır onu satsaydın 3-5 kuruş kazanırdın oyun filan alırdın...![]()
Mantıklı.Tepsi olarak kullan.
Ugraşamam böyle biseye kapıyı kapatmak yeterliŞey olayı vardı. Sadece ekranı senin görebileceğin bir gözlük yapıyordun. O videoyu bulup atayım bir dene bakalım sonuç ne olacak
Edit:
Video linki :
Boz Kurt, lütfen.bir şey derdim de![]()
Hocam format atarken mavi ekran veriyordu baktım harddiski felan görmüyor geri toplama niyetiyle actim bu hale geldinotebook çalışmıyor mu? yazıktır günahtır onu satsaydın 3-5 kuruş kazanırdın oyun filan alırdın...
% 100 katılıyorum. Ama bu bizim ülkemizde tükenmez. Nedeniyse hep dediğim gibi bizim vatandaşlarımız kendi malını her zaman en değerli en iyi olarak görür ve kendisini avutur. Bu bir gerçek...Fanboyların nesli tükensin artık..
Mantıklı.
Ugraşamam böyle biseye kapıyı kapatmak yeterli
Boz Kurt, lütfen.
Hocam format atarken mavi ekran veriyordu baktım harddiski felan görmüyor geri toplama niyetiyle actim bu hale geldi2005'ten kalma değişik bir soket yapısına sahip. Bunun devri geceli çok oldu diye biliyorum. Hurdaydi yanı satsan satılmaz bu.
![]()
cpu ne? pga478 ise işime yarar...Mantıklı.
Ugraşamam böyle biseye kapıyı kapatmak yeterli
Boz Kurt, lütfen.
Hocam format atarken mavi ekran veriyordu baktım harddiski felan görmüyor geri toplama niyetiyle actim bu hale geldi2005'ten kalma değişik bir soket yapısına sahip. Bunun devri geceli çok oldu diye biliyorum. Hurdaydi yanı satsan satılmaz bu.
![]()
Arada yapar ya.Kalp kısmında dün geceden beri bir sancı var, nedeni ne ola ki....
Her yıl 1-2 kez oluyor bu, bendeki pek psikolojik değil sanırım sol tarafa doğru yatınca acayip sancı yapıyor ama geçer bugün geçmezse doktor yolu gözükürArada yapar ya.
Ben yazdan beri problem çekiyordum kalp ile ilgili. Ağrı mı dersin sancı mı dersin hepsi vardı. Doktora buvay gitme cesaretini yakaladım. Hiçbir şey çıkmadı. Doktora gittiğimden beri de iyiyim. Psikolojikmiş.
Senin sancı uzun süre devam ederse doktora git. Kalp önemli. Yaşamak için lazım.![]()
Her yıl 1-2 kez oluyor bu, bendeki pek psikolojik değil sanırım sol tarafa doğru yatınca acayip sancı yapıyor ama geçer bugün geçmezse doktor yolu gözükür![]()
Her dersten haftalik 3-4 saat calissak okul 4 saat falan olsa ama verimli 3-4 saat olsa ne guzel olurdu.Nerdee.8 saat ders gir en fazla 1-2 ders (oda her zaman olmuyor) kapabiliyorum.
Valla okul kurslari oluyor sessiz sakin kafam rahat biraz yorgunluk oluyor ama cok sorun olmuyor normal derslerden bin kat daha iyi.Sakin kafayla rahat rahat ogreniyoruz.Ama okul derslerinde surekli bir telas var.Siniflar kalabalik rahat olmuyor.13 kisiyle 30 kisi arasinda cooook buyuk fark var.Bunu gormeyene aptal derler.Atanamayan ogretmende cok ama ne kadar kalabalik ainiflar o kadar az para.Bizim bir hoca "İnsanın dersi anlama kapasitesi maksimum yarım saat. 40-45 dakika ders bile fazla. Ayrıca dersler sabahtan 4 saat olup öğleden sonra da sosyal faaliyetlere ayrılsa daha verimli olur." derdi.![]()
Anketten 30 dolar kazandım şu anda blog ve youtubedaki kanalımdan para kazanıyorum.Arkadaşlar sizce internette en çok para kazandıran sektör hangisi ? Blog yazmak, youtube'da video paylaşmak(en çok hangi tür kar yapıyor?) internet sitesi kurmak.Nerden para kazanılabilir ?
peki işin zor mu ? mesela youtube dan ne kadar sürede ne kadar kazanıyorsun biraz daha ayrıntı verebilir misinAnketten 30 dolar kazandım şu anda blog ve youtubedaki kanalımdan para kazanıyorum.
Uzun bir zaman gerekiyor videoların ne kadar kısa sürede fazla izlenirse o kadar fazla kazanıyorsun. Zor bir iş. Üniversiteye gideceğimden youtube işleri de yarıda kalacak. Zamanım olsa parayı ağlatırdım da zaman kısıtlı işte.peki işin zor mu ? mesela youtube dan ne kadar sürede ne kadar kazanıyorsun biraz daha ayrıntı verebilir misin
O oran ekran kartındaki belleği ne kadar kullanacağını belirtiyor.GTA V'de Ayarlardaki üst barda 1238/2064 falan yazıyor onun önemi var mı sizce ? Yani sırf o çubuğa göre özellikleri ayarlasak 1600'lere kadar belki 1800'e kadar çıksak yine kasmadan oynar mıyız yoksa oranın pek bir önemi yok hangi özellikleri açtığın önemli mi dersiniz ?