- Reaksiyon puanı
- 16,126
rufus sadece Linux için değil windows içinde os x içinde kullanılır...(os x için emin değilim)...Linux kurulumu? saygıyla anıyoruz![]()
rufus sadece Linux için değil windows içinde os x içinde kullanılır...(os x için emin değilim)...Linux kurulumu? saygıyla anıyoruz![]()
Bir ton doğru varken yanlışı seçeceğim.
Sanırım öyle.Değişen bişey yok kısaca.
Linux hic denemedim bide ben oyun oynarim zaten onun icin format atiyorum.Linuxta oyun oynayamiyomusuz gibi bisey duymustun
yok beni kesmedi [emoji4]
Evet ayrılmıştım. Geri dönelim ne var ne yok bir bakalım dedik.İyidir başkan sen nasılsın, banlı mıydın gözükmüyordun.
Evet ayrılmıştım. Geri dönelim ne var ne yok bir bakalım dedik.![]()
Yeşil repli xenforo yok tabii.nerde eski sdn dimi![]()
Yeşil repli xenforo yok tabii.![]()
Linux Mint 17.3 mate kur ...Akşama windows 10 mu güncellesem bilgisayarı rahatlatacak bir linux mu kursam![]()
benim ilk kurduğum Linux mandrake çok uzun sürüyor çok soru soruyor ve anakartın desteklemediği hdd yüzünden hiç boot etmedi antika ibm'de..."Linux kur" sözcüğünü duydukça tepe tühlerim dikeniyor nedense. Zamanında ben yapamadım ondan sonra gerek..
2. olarak kullansana windows'u kaldırman gerekmiyor...Bir kaç kere denedim pek başarılı olamadım, bir ara Ubuntu kullandım. O kolay geldi ama sonrasında Windows aşinalığı olduğundan dolayı onu da kaldırdım..