Hissetmemen için dışşş [emoji12]Bir an kendimi dışlanmış hissettim.![]()
Hissetmemen için dışşş [emoji12]Bir an kendimi dışlanmış hissettim.![]()
hadi onlar yansıma, maşrapa hangi evrendenPşşşt... Onlar ben değildim, benim paralel evrendeki yansımalarımdı.![]()
Maşrapa tek televizyonlu dönemden. Bol bol teknik arzanın çıktığı 80li zamanlardan.hadi onlar yansıma, maşrapa hangi evrenden![]()
Gelmesin. Foruma birşey kattığı mi var sanki.Gort'u merak eden hiç mi yok?
Gelir mi acaba çok merak ediyorum.
Gort'u merak eden hiç mi yok?
gelmez yanımda şuan ve the-grudge'u unutmuş gort da ölüymüş yani kurtuldunuz notebookunu format manyağı yaptı yanlışlıkla diski silmiş...Gort'u merak eden hiç mi yok?
@GORT Kimki?gelmez yanımda şuan ve the-grudge'u unutmuş gort da ölüymüş yani kurtuldunuz notebookunu format manyağı yaptı yanlışlıkla diski silmiş...
(o gün söylenip duruyordu o zaman hd080hj'yi almıştım.)
Tanımazsın boşver.@GORT Kimki?
kardeşim olur arızanın önde gideni flama sallayanı amdci intel,nvidia,apple ve microsoft düşmanı...@GORT Kimki?
kardeşim olur arızanın önde gideni flama sallayanı amdci intel,nvidia,apple ve microsoft düşmanı...
Ne yaptılarda o kadar şeye düşman
hadi diyelim windows düşmanı öbürlerinden ne istiyor
![]()
bilmiyorum neden sahte earpods kulaklık aldırtmıştım çok gıcık olmuştu...Ne yaptılarda o kadar şeye düşman
hadi diyelim windows düşmanı öbürlerinden ne istiyor
![]()
bilmiyorum neden sahte earpods kulaklık aldırtmıştım çok gıcık olmuştu...
-Eder kalbim biraz olsun duy yeterAlayına isyan![]()
![]()
Vakti gelmisti.Umarim kasma sorununu cozerim yoksa win7 aticam canimi sikmaya basladi bu is.
Son çare yine ubuntuVakti gelmisti.Umarim kasma sorununu cozerim yoksa win7 aticam canimi sikmaya basladi bu is.
![]()
XP Kur daha iyiVakti gelmisti.Umarim kasma sorununu cozerim yoksa win7 aticam canimi sikmaya basladi bu is.
![]()
bende olsa o toshiba ona 7 kurmazdım 10 pro ve Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit (bunu yazmadım c-p) kurardım ilk w 10 pro sonra Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit olmalı.Vakti gelmisti.Umarim kasma sorununu cozerim yoksa win7 aticam canimi sikmaya basladi bu is.
![]()
Rufus nerdebende olsa o toshiba ona 7 kurmazdım 10 pro ve Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit (bunu yazmadım c-p) kurardım ilk w 10 pro sonra Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit olmalı.
Linux kurulumu? saygıyla anıyoruz