Bırakılmaz hocam, bırakanı da döverler zaten. O kadar yıllık yazarım yani.Ha bu mesajdan ince bir espri geliyormuş da anlamamışım gibi hissettim bir an.
![]()
Yok ciddiyim. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır. Eminim de yani.

Bırakılmaz hocam, bırakanı da döverler zaten. O kadar yıllık yazarım yani.Ha bu mesajdan ince bir espri geliyormuş da anlamamışım gibi hissettim bir an.
![]()
hhahah aynenRomalı diyor,kesin benden bahsediyor![]()
Oha harbi romalı çıktı.Romalı diyor,kesin benden bahsediyor![]()
Ha... Doğru.Yok ciddiyim. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılır. Eminim de yani.![]()
Adam ben'den kork'tuOha harbi romalı çıktı.Yok sana değildi.
![]()
iyimiş eline sağlık.Olmuşmu
![]()
kimsenin akksı yok bi bende var anasını satayım
2.7mb havan kimeAbicim 1 mb hız alanlar sevinçten havaya uçmuşBenim normal indirme hızı 1.6 mb
![]()
1 saatte 2gb'tan fazla indirdi ben onu bunu bilmem vallaAbicim 1 mb hız alanlar sevinçten havaya uçmuşBenim normal indirme hızı 1.6 mb
![]()
Sağoliyimiş eline sağlık.
![]()
Baba akıyor be hala 24mb
0.2 kb ile iniyor sen akıyor diyorsun.![]()
![]()
AhahaAlooooo Türk Telekom bir ihbarda bulunacaktım![]()
Herkesi nasıl şey ettilerse artık care kalmadı..Böylelikle forumda neredeyse herkesi ttnet kullandigini ogrenmis olduk
Benim bildigim en az kota 50 gb, sizinki hangi kampanya?gençler şu msu ayarını yapınca en azından hak ettiğimizi alıyoruz.Gidipte internet hızım 2.5 iken 10mb/s hızla indirilmiyor.Anca 1mb/s falan indiriyor yani AKK düşünce olması gereken gibi.Kotayıda en az 50 falan yapsalar mis gibi olur.(şuan 35 benimki) yada bi kıyak yapıp 75-100 gb kota yapsalar başka bir şey istemeyiz![]()