- Reaksiyon puanı
- 493
dizimizi izleyelim de uyuyalım artık
Sanal makina da hangi işletim sistemini çalıştırıyorsun?Bugün aynı soru birden bire benimde aklıma geldi :what:
Sonra sanal makine olarak çalıştığından tam verim alamıyor diye düşündüm ondan sonra da neden sanal makinada çalışıyor sorusu geldi
Sanal makina da hangi işletim sistemini çalıştırıyorsun?
Onlar atsa ne olur. Müezzinoğlu'nun mesajlarını durdurabilsem ne âlâ. Gerçi gene oldu bayağı mesaj atmayalı.Arkadaşlar reklam sms leri ni şikayet ettim ama 2 aydır yeni kayıt yazıyor bu normal mi ? Daha önce şikayet eden var mı?
![]()
Bir bilgisayar kuzey köprü (chipset) olmadan çalışır mı? Hiç mi tepki vermez yoksa bip mi verir?
Bütün Birimler orada birleşiyor zaten, emin olmak için sordum çalışmıyor şuan alet..CPU, RAM, AGP nereye takılacak ki? Ha eğer güney köprüsüne takılır orasını bilemem ama bence çalışmaz.
Dostum hattın geçiş yaptıktan sonra 30 dk içinde açılıyor en fazla . Ben 4.5 g sim kart değiştirmek için başvurdum 2 dk sonra şebeke gitti 5. Dk da diğer hat açıldı.S.a arkadaşlar hayırlı akşamlar Xperia Z3 cihaza sahibim ve avea hat kullanıcısıyım bilindiği üzere Türk Telekom oldu 4.5G sim kart kampanyası dolayısıyla bu akşam bir türk telekom bayinden 4.5G kartımı aldım ve cihaza taktım fakat şebeke gelmiyor cihaza yani hat yok ne yapmam lazım
Dostum hattın geçiş yaptıktan sonra 30 dk içinde açılıyor en fazla . Ben 4.5 g sim kart değiştirmek için başvurdum 2 dk sonra şebeke gitti 5. Dk da diğer hat açıldı.
Yani 1 saati geçtiyse geçiş yaptığın bayi ile bir görüş derim.
Sağ tarafda ki bildirimler sekmesine gir>tüm ayarlar> güçle ilgili bir sekme olacak oradan hallediliyor pc serviste o yüzden ayrıntı veremiyorum.arkadaşlar win10 da başlangıçta çalışmasını istediğimiz programlara nerden bakabiliyoruz?
normalde hani donatılar- başlangıç klasörü olurdu uygulama falan oraya kısayolunu atardık. Bu işi win10 da nasıl yapabilirim?
Sağ tarafda ki bildirimler sekmesine gir>tüm ayarlar> güçle ilgili bir sekme olacak oradan hallediliyor pc serviste o yüzden ayrıntı veremiyorum.
arkadaşlar win10 da başlangıçta çalışmasını istediğimiz programlara nerden bakabiliyoruz?
normalde hani donatılar- başlangıç klasörü olurdu uygulama falan oraya kısayolunu atardık. Bu işi win10 da nasıl yapabilirim?
Görev yöneticisinin içinde biryerlerdeydi diye hatırlıyorum. Görev yöneticisini biraz kurcalarsanız bulabilirsiniz eğer yanlış hatırlamıyorsam.
Evet de.teşekkürler ikinize de
yeri değil ama birde şöyle bir sıkıntım var,
Bilgisayarı her başlattığımda bu uyarı çıkıyor evet de desem hayır da desem?
ne yapmalıyım?
bu yüzden sordum başlangıç programının yerini![]()
belki alakası vardır diye , bir umut işte :/
Ekli dosyayı görüntüle 15646
Evet de.
evet diyorum yine çıkıyor,
hayır diyorum yine çıkıyor fark etmiyor yani
çözüm bulamadım :/
O ayarı denetim masasından değiştirirsen sorun çözülür. Kullanıcı hesaplarında.
Bende "hiçbir zaman uyarma" şeklinde ayarlı.
Aslında konu olarak açsaydın çok kişi yararlanırdı. Konu açmaktan çekinmeyin.![]()