Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

İşkence gibi geçen 3 gün. Kim bilir daha kaç gün bekleticekler :hammer:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bi de para mı verecen şimdi ekrana

Malesef. Ekranı ben kırdığım için garantiye girmiyor.

İşin kötü yanı adamlar nerden para alsam diye uğraşıyor. Gittik servise önce bi bayan eleman bu telefon (turkcell t50) tamir edilmiyor direk değişim oluyor dedi. Nasıl felan derken başka eleman araya girip düzeltti ücrette 380 tl dedi. Tabi bu fiyattan sonra çıktık sıradan ama neyse yaptıralım deyip başka kişinin yanına gittik hemen. Bu seferde ücreti bilmiyoruz onu teknik ekip belirler dedi. Neyse dedik felan fistan verilerin silinmesine izin veriyormusunuz dedi. Ama bunun baya üstünde duruyorlar para var çünkü işin ucunda. İstemem tabiki dedim sonra yedekleme işlemi yapabiliyoruz 30 tl dediler. Evet 30 tl. Kalsın dedim şimdi o kadar müzik resim gitmez İnşallah diye dua ediyorum. Sadece ekranla işi var adamların sonuçta. Sonraki gün aradılar hoplarlorde zedelenme var değiştirelimmi dediler. Kaç para dedim 50 tl fiyat çıkarmış. E sorun yoktu neyini değiştiriceksiniz kalsın dedim. Şimdi de ücret ödendikten sonra onarılacak yazıyor. Bakalım ne olacak kaç para çıkacak cebimizden. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

İşin kötü yanı adamlar nerden para alsam diye uğraşıyor. Gittik servise önce bi bayan eleman bu telefon (turkcell t50) tamir edilmiyor direk değişim oluyor dedi. Nasıl felan derken başka eleman araya girip düzeltti ücrette 380 tl dedi. Tabi bu fiyattan sonra çıktık sıradan ama neyse yaptıralım deyip başka kişinin yanına gittik hemen. Bu seferde ücreti bilmiyoruz onu teknik ekip belirler dedi. Neyse dedik felan fistan verilerin silinmesine izin veriyormusunuz dedi. Ama bunun baya üstünde duruyorlar para var çünkü işin ucunda. İstemem tabiki dedim sonra yedekleme işlemi yapabiliyoruz 30 tl dediler. Evet 30 tl. Kalsın dedim şimdi o kadar müzik resim gitmez İnşallah diye dua ediyorum. Sadece ekranla işi var adamların sonuçta. Sonraki gün aradılar hoplarlorde zedelenme var değiştirelimmi dediler. Kaç para dedim 50 tl fiyat çıkarmış. E sorun yoktu neyini değiştiriceksiniz kalsın dedim. Şimdi de ücret ödendikten sonra onarılacak yazıyor. Bakalım ne olacak kaç para çıkacak cebimizden. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.
Çok geç ancak ekran hopörlör gibi donanımları eminönünden uyguna alabilirsin. İnternette nasıl değiştireceğin anlatılıyor zor bir işlem değil dikkat gerekiyor. O kazığı bende yedikten sonra kendi ekranımı kendim değiştim tavsiye ederim.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67

olum 380e git ikinci el tel al daha iyi la :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

geçmiş olsun onun ikici eli 330TL yuh onlara...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sorunsuz-ve-temiz-t50-272921409/detay
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-turkcell
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-turkcell-t50

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Çok geç ancak ekran hopörlör gibi donanımları eminönünden uyguna alabilirsin. İnternette nasıl değiştireceğin anlatılıyor zor bir işlem değil dikkat gerekiyor. O kazığı bende yedikten sonra kendi ekranımı kendim değiştim tavsiye ederim.

Her şey var ama parça yok hiç bir yerde. Operatör telefonunun en kötü yanı bu. Serviste 30 tl'ye verdikleri hoparlor tahtakalede 1-2 tl felan. Çok aradık ama yok ekranı felan. Birde bunun arkası yapıştırma açması felan sıkıntı. Sorun üstüne sorun kısaca.

olum 380e git ikinci el tel al daha iyi la :D

Doğru diyorsun ama napalım verdik bi kere servise dönüşü yok :D

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Her şey var ama parça yok hiç bir yerde. Operatör telefonunun en kötü yanı bu. Serviste 30 tl'ye verdikleri hoparlor tahtakalede 1-2 tl felan. Çok aradık ama yok ekranı felan. Birde bunun arkası yapıştırma açması felan sıkıntı. Sorun üstüne sorun kısaca.

Doğru diyorsun ama napalım verdik bi kere servise dönüşü yok :D
Ben yapılmasını istemiyorum diyebilirsin arayıp ücretli olduğunu bilmiyordum dersin geri yollarlar telefonu da bu kırık haliyle satıp üstüne ekle güzel bir ikinci el telefon al bence

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Batman, Superman'in yumruğunu engellemiş. Ben şok ben iptal!!

canerrtass12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski telefonun bir ara ekranını sökmüştüm telefonu bir kere büktüm baktım yavaştan ekran ön camı aralanmaya başlamış tırnağım ile gevşettim söktüm

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
giphy.gif

gifi bile yapılmış...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turkcell superonline da telefon olayı olursa olur iyi modem.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Superman çok çocuksu kaçıyor bana bir türlü sevemiyorum ama Batman kral ya :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Superman de giysin elinden alan mı var :D

Adamcağız nasıl giysin, alerjisi var. Enerjisi gidiyor :( Mantıken Superman in yenmesi gerekiyor zaten. Fragmanın başında da bunu görüyoruz. Ama Kriptonit işin içindeyse durumlar karışabilir.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Batman: Kara Şövalye Dönüyor çizgi romanında zaten Batman Superman'i yeniyor. İnternetten bulabilirsiniz çizgi romanını, hatta iki partlık animasyon filmi de var, izleyebilirsiniz. Şöyle de efsane bir repliği vardır;
"I want you to remember the one man who beat you"

[video=youtube;vU94I6SjVow]https://www.youtube.com/watch?v=vU94I6SjVow[/video]

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Batman: Kara Şövalye Dönüyor çizgi romanında zaten Batman Superman'i yeniyor. İnternetten bulabilirsiniz çizgi romanını, hatta iki partlık animasyon filmi de var, izleyebilirsiniz. Şöyle de efsane bir repliği vardır;
"I want you to remember the one man who beat you"

[video=youtube;vU94I6SjVow]https://www.youtube.com/watch?v=vU94I6SjVow[/video]
R.I.P Superman

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kaç saatti Windows 10 yüklemeye uğraşıyorum.
"Yüklemeye hazırlanıyor." kısmında bayaadır bekliyor. Sinir oldum. :cursing:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ne kadar zamandır bekliyorsun?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kaç saatti Windows 10 yüklemeye uğraşıyorum.
"Yüklemeye hazırlanıyor." kısmında bayaadır bekliyor. Sinir oldum. :cursing:
O kadar bekletmemesi gerekiyor, 7 veya 8 den uprage mi yapıyorsun yoksa direk 10 mu yüklüyorsun?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
O kadar bekletmemesi gerekiyor, 7 veya 8 den uprage mi yapıyorsun yoksa direk 10 mu yüklüyorsun?
8.1'den yükseltme yapıyorum.
Windows 10 için indirmeyi yaptı. Dediğim gibi "Yüklemeye hazırlanıyor." kısmında biraz doldu ve durdu. Hatta fare imlecini koydum. 20 dakikadır hiç ilerleme yok. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
8.1'den yükseltme yapıyorum.
Windows 10 için indirmeyi yaptı. Dediğim gibi "Yüklemeye hazırlanıyor." kısmında biraz doldu ve durdu. Hatta fare imlecini koydum. 20 dakikadır hiç ilerleme yok. :D
Bence bir Türk çözüm yöntemi olarak bilgisayarı kapat aç sonra tekrar yükseltmeyi başlat :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...