Bi de para mı verecen şimdi ekrana
Bi de para mı verecen şimdi ekrana
Çok geç ancak ekran hopörlör gibi donanımları eminönünden uyguna alabilirsin. İnternette nasıl değiştireceğin anlatılıyor zor bir işlem değil dikkat gerekiyor. O kazığı bende yedikten sonra kendi ekranımı kendim değiştim tavsiye ederim.Malesef. Ekranı ben kırdığım için garantiye girmiyor.
İşin kötü yanı adamlar nerden para alsam diye uğraşıyor. Gittik servise önce bi bayan eleman bu telefon (turkcell t50) tamir edilmiyor direk değişim oluyor dedi. Nasıl felan derken başka eleman araya girip düzeltti ücrette 380 tl dedi. Tabi bu fiyattan sonra çıktık sıradan ama neyse yaptıralım deyip başka kişinin yanına gittik hemen. Bu seferde ücreti bilmiyoruz onu teknik ekip belirler dedi. Neyse dedik felan fistan verilerin silinmesine izin veriyormusunuz dedi. Ama bunun baya üstünde duruyorlar para var çünkü işin ucunda. İstemem tabiki dedim sonra yedekleme işlemi yapabiliyoruz 30 tl dediler. Evet 30 tl. Kalsın dedim şimdi o kadar müzik resim gitmez İnşallah diye dua ediyorum. Sadece ekranla işi var adamların sonuçta. Sonraki gün aradılar hoplarlorde zedelenme var değiştirelimmi dediler. Kaç para dedim 50 tl fiyat çıkarmış. E sorun yoktu neyini değiştiriceksiniz kalsın dedim. Şimdi de ücret ödendikten sonra onarılacak yazıyor. Bakalım ne olacak kaç para çıkacak cebimizden. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.
olum 380e git ikinci el tel al daha iyi laMalesef. Ekranı ben kırdığım için garantiye girmiyor.
İşin kötü yanı adamlar nerden para alsam diye uğraşıyor. Gittik servise önce bi bayan eleman bu telefon (turkcell t50) tamir edilmiyor direk değişim oluyor dedi. Nasıl felan derken başka eleman araya girip düzeltti ücrette 380 tl dedi. Tabi bu fiyattan sonra çıktık sıradan ama neyse yaptıralım deyip başka kişinin yanına gittik hemen. Bu seferde ücreti bilmiyoruz onu teknik ekip belirler dedi. Neyse dedik felan fistan verilerin silinmesine izin veriyormusunuz dedi. Ama bunun baya üstünde duruyorlar para var çünkü işin ucunda. İstemem tabiki dedim sonra yedekleme işlemi yapabiliyoruz 30 tl dediler. Evet 30 tl. Kalsın dedim şimdi o kadar müzik resim gitmez İnşallah diye dua ediyorum. Sadece ekranla işi var adamların sonuçta. Sonraki gün aradılar hoplarlorde zedelenme var değiştirelimmi dediler. Kaç para dedim 50 tl fiyat çıkarmış. E sorun yoktu neyini değiştiriceksiniz kalsın dedim. Şimdi de ücret ödendikten sonra onarılacak yazıyor. Bakalım ne olacak kaç para çıkacak cebimizden. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin.
geçmiş olsun onun ikici eli 330TL yuh onlara...Malesef. Ekranı ben kırdığım için garantiye girmiyor.
Çok geç ancak ekran hopörlör gibi donanımları eminönünden uyguna alabilirsin. İnternette nasıl değiştireceğin anlatılıyor zor bir işlem değil dikkat gerekiyor. O kazığı bende yedikten sonra kendi ekranımı kendim değiştim tavsiye ederim.
olum 380e git ikinci el tel al daha iyi la![]()
Ben yapılmasını istemiyorum diyebilirsin arayıp ücretli olduğunu bilmiyordum dersin geri yollarlar telefonu da bu kırık haliyle satıp üstüne ekle güzel bir ikinci el telefon al benceHer şey var ama parça yok hiç bir yerde. Operatör telefonunun en kötü yanı bu. Serviste 30 tl'ye verdikleri hoparlor tahtakalede 1-2 tl felan. Çok aradık ama yok ekranı felan. Birde bunun arkası yapıştırma açması felan sıkıntı. Sorun üstüne sorun kısaca.
Doğru diyorsun ama napalım verdik bi kere servise dönüşü yok![]()
Kriptonit vardır.Batman, Superman'in yumruğunu engellemiş. Ben şok ben iptal!!
Kriptonit vardır.
turkcell superonline da telefon olayı olursa olur iyi modem.http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-15_Archer-VR900.html
Ne dersiniz? 100mbps fiber ile kullanacağım?
Batman adamdır, Superman tayt giyiyor.Batman her türlü öper
Batman her türlü öper
Superman çok çocuksu kaçıyor bana bir türlü sevemiyorum ama Batman kral yaBatman adamdır, Superman tayt giyiyor.![]()
Hiç güleceğim yoktuBatman anca kriptonit giysisini giyip gelsin.
Superman çok çocuksu kaçıyor bana bir türlü sevemiyorum ama Batman kral ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Superman de giysin elinden alan mı var![]()
Superman 2.20Adamcağız nasıl giysin, alerjisi var. Enerjisi gidiyorMantıken Superman in yenmesi gerekiyor zaten. Fragmanın başında da bunu görüyoruz. Ama Kriptonit işin içindeyse durumlar karışabilir.
Evi,arabayı sat batman'e bas.Superman 2.20
Batman 1.80
Beraberlik 1.10
R.I.P SupermanBatman: Kara Şövalye Dönüyor çizgi romanında zaten Batman Superman'i yeniyor. İnternetten bulabilirsiniz çizgi romanını, hatta iki partlık animasyon filmi de var, izleyebilirsiniz. Şöyle de efsane bir repliği vardır;
"I want you to remember the one man who beat you"
[video=youtube;vU94I6SjVow]https://www.youtube.com/watch?v=vU94I6SjVow[/video]
O kadar bekletmemesi gerekiyor, 7 veya 8 den uprage mi yapıyorsun yoksa direk 10 mu yüklüyorsun?Kaç saatti Windows 10 yüklemeye uğraşıyorum.
"Yüklemeye hazırlanıyor." kısmında bayaadır bekliyor. Sinir oldum. :cursing:
8.1'den yükseltme yapıyorum.O kadar bekletmemesi gerekiyor, 7 veya 8 den uprage mi yapıyorsun yoksa direk 10 mu yüklüyorsun?
Bence bir Türk çözüm yöntemi olarak bilgisayarı kapat aç sonra tekrar yükseltmeyi başlat8.1'den yükseltme yapıyorum.
Windows 10 için indirmeyi yaptı. Dediğim gibi "Yüklemeye hazırlanıyor." kısmında biraz doldu ve durdu. Hatta fare imlecini koydum. 20 dakikadır hiç ilerleme yok.![]()