Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bugün aynı soru birden bire benimde aklıma geldi :what:
Sonra sanal makine olarak çalıştığından tam verim alamıyor diye düşündüm ondan sonra da neden sanal makinada çalışıyor sorusu geldi
Sanal makina da hangi işletim sistemini çalıştırıyorsun?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Samsung'un S serisine asla para vermeyi hiç düşünmüyorum. Ama, S6 Edge+' ın kavis kenar ekranları gerçekten note serisinin kalemine tercih edilebilir bir yenilik. Bu yüzden note 5 değilde, S6 Edge+ almayı yeğlerdim.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
2 şubat 2016 da çekilmiş. Yani Bugün. Güzel ülkemin uydu görüntüsü.

jVbdvL.jpg

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yapılan hizmete bak ! Lanet olsun yapacağınız iş! Yapamamışlar bilgisayarı, ekran kartını sökmüş almış, bios pilini almış, olmadı power button u bozmuş. Varmı böyle bişe? Belki çalışacaktı anakart şimdi hiç çalışmayacak..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar reklam sms leri ni şikayet ettim ama 2 aydır yeni kayıt yazıyor bu normal mi ? Daha önce şikayet eden var mı?
1aa6eff5fb4dc61f2e2799f3c46a9484.jpg

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar reklam sms leri ni şikayet ettim ama 2 aydır yeni kayıt yazıyor bu normal mi ? Daha önce şikayet eden var mı?
1aa6eff5fb4dc61f2e2799f3c46a9484.jpg
Onlar atsa ne olur. Müezzinoğlu'nun mesajlarını durdurabilsem ne âlâ. Gerçi gene oldu bayağı mesaj atmayalı.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bir bilgisayar kuzey köprü (chipset) olmadan çalışır mı? Hiç mi tepki vermez yoksa bip mi verir?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
3-4 aydır ortada olmayan kulaklığım çıkageldi şimdi ben bu adama ödeme yapmalı mıyım??

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
2016 Ocak Havzalara Göre Alansal Yağış haritası . doğu akdeniz havzası hariç. yağışlarda belirgin bir artma var.

ML3zR2.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4 ŞUBAT 2013 CUKUROVA uydu görüntüsü . Dünyanın en verimli tarım arazileri yok oluyor.

gZJNg2.jpg

2016 4 Şubat Çukurova uydu görüntüsü.

28VMVj.jpg

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
S.a arkadaşlar hayırlı akşamlar Xperia Z3 cihaza sahibim ve avea hat kullanıcısıyım bilindiği üzere Türk Telekom oldu 4.5G sim kart kampanyası dolayısıyla bu akşam bir türk telekom bayinden 4.5G kartımı aldım ve cihaza taktım fakat şebeke gelmiyor cihaza yani hat yok ne yapmam lazım

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
S.a arkadaşlar hayırlı akşamlar Xperia Z3 cihaza sahibim ve avea hat kullanıcısıyım bilindiği üzere Türk Telekom oldu 4.5G sim kart kampanyası dolayısıyla bu akşam bir türk telekom bayinden 4.5G kartımı aldım ve cihaza taktım fakat şebeke gelmiyor cihaza yani hat yok ne yapmam lazım
Dostum hattın geçiş yaptıktan sonra 30 dk içinde açılıyor en fazla . Ben 4.5 g sim kart değiştirmek için başvurdum 2 dk sonra şebeke gitti 5. Dk da diğer hat açıldı.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Dostum hattın geçiş yaptıktan sonra 30 dk içinde açılıyor en fazla . Ben 4.5 g sim kart değiştirmek için başvurdum 2 dk sonra şebeke gitti 5. Dk da diğer hat açıldı.

Yani 1 saati geçtiyse geçiş yaptığın bayi ile bir görüş derim.

Aldığım yerde baya uzun kaldım zaten hatta ilk kartta sıkıntı olaiblir diye yeni bir kart açıp taktık reset falan atınca şebeke geliyor sonra hemen geri gidiyor şu an şebekede yok hatta yok yani eleman sistemde ben hattı açtım dedi eski kartımda direk iptal oldu ne yapcamı bilemedim hala şebeke yok hat yok öle duruyor yalnızca acil çağrılar diyor

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
arkadaşlar win10 da başlangıçta çalışmasını istediğimiz programlara nerden bakabiliyoruz?
normalde hani donatılar- başlangıç klasörü olurdu uygulama falan oraya kısayolunu atardık. Bu işi win10 da nasıl yapabilirim?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
arkadaşlar win10 da başlangıçta çalışmasını istediğimiz programlara nerden bakabiliyoruz?
normalde hani donatılar- başlangıç klasörü olurdu uygulama falan oraya kısayolunu atardık. Bu işi win10 da nasıl yapabilirim?
Sağ tarafda ki bildirimler sekmesine gir>tüm ayarlar> güçle ilgili bir sekme olacak oradan hallediliyor pc serviste o yüzden ayrıntı veremiyorum.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Sağ tarafda ki bildirimler sekmesine gir>tüm ayarlar> güçle ilgili bir sekme olacak oradan hallediliyor pc serviste o yüzden ayrıntı veremiyorum.

maalesef bulamadım ya :/
Her yere girdim güç kısmında. Ama hiç biri çağrışım yapmadı.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Görev yöneticisinin içinde biryerlerdeydi diye hatırlıyorum. Görev yöneticisini biraz kurcalarsanız bulabilirsiniz eğer yanlış hatırlamıyorsam.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
Görev yöneticisinin içinde biryerlerdeydi diye hatırlıyorum. Görev yöneticisini biraz kurcalarsanız bulabilirsiniz eğer yanlış hatırlamıyorsam.

teşekkürler ikinize de :)
yeri değil ama birde şöyle bir sıkıntım var,
Bilgisayarı her başlattığımda bu uyarı çıkıyor evet de desem hayır da desem?
ne yapmalıyım?

bu yüzden sordum başlangıç programının yerini :D
belki alakası vardır diye , bir umut işte :/

Ekli dosyayı görüntüle 15646

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
evet diyorum yine çıkıyor,
hayır diyorum yine çıkıyor fark etmiyor yani :)

çözüm bulamadım :/

O ayarı denetim masasından değiştirirsen sorun çözülür. Kullanıcı hesaplarında. :-)

Bende "hiçbir zaman uyarma" şeklinde ayarlı.

Aslında konu olarak açsaydın çok kişi yararlanırdı. Konu açmaktan çekinmeyin. :-)

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
O ayarı denetim masasından değiştirirsen sorun çözülür. Kullanıcı hesaplarında. :-)

Bende "hiçbir zaman uyarma" şeklinde ayarlı.

Aslında konu olarak açsaydın çok kişi yararlanırdı. Konu açmaktan çekinmeyin. :-)

aslında onu biliyordum ama bu sefer diğer değişikliklerde de uyarı alamayacağım :)
ve bu uyarının neden çıktığını , evet yada hayır dememe rağmen neden düzelmediğini anlamadım :)

Konu açacaktım ama basit birşey sandım gerek duymadım :D
meğer durum farklıymış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...