Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
[MENTION=312196]scorpion[/MENTION] hocam senin bundan önceki nickin neydi ?
[MENTION=312196]scorpion[/MENTION] hocam senin bundan önceki nickin neydi ?
Aaa sen misin hocamEdox. Profile girip kullanıcı adı geçmişine bakabilirsin.
Bende senden öğrenmeseydim keşke.. Utandım bir an..Senin adına üzüldüm. Yazdıkların hiç hoş değilmişKeşke çözmeseydim.
Öğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.Bende senden öğrenmeseydim keşke.. Utandım bir an..
Öğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.
Adama bak yaÖğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.
Seni tebrik ediyorum sayende formdan sogudumÖğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.
Seni tebrik ediyorum sayende formdan sogudum
Öğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.
Vay be, helâl olsun...
![]()
İlk maçını yayınlayan kanal yok! Ülkede başarıya verilen değer bu kadar.Tırnaklarıyla kazıya kazıya. Helal.
İlk maçını yayınlayan kanal yok! Ülkede başarıya verilen değer bu kadar.
Haklısın, belki de böyle bir konu açmam hataydı, aslında belki değil büyük ihtimalle hataydı. Sadece üzerinde çok düşünmediğim yanlış bir fikirdi. Zaten bir daha buna benzer bir konu açmayı düşünmüyorum.Konuyu inceledim.Yazdığın şey sayı dili ile yazılmış.Hangi sayı yazı bilmiyorum.Geçen anlattım fakat tekrar anlatmak istiyorum :
Burası bir forum , insanlar burada paylaşım yaparlar.Bu da forumun genel amacı ve kitlesine bağlı olur.Paylaşılan şeyler öncelikle herkesin ihtiyaçlarına ve ya yardımına açıktır.İsteyen herkes istediği her şeyi yazar fakat şifreli değil.Yaptığın şey nedir , ne değildir bilmiyorum.Fakat senin iyi amaçlı birisi olduğuna inanıyorum.Bizler de böyleyiz , bu foruma çoğu gelen ( ciddi amacına uyan kişiler ) de böyle.Sana zararımız olmaz.
Eğer yaptığın çok kötü ve ya affedilmeyecek bir şeyse , paylaşmaman doğru fakat ortaya iki üç sayı dizip "Rahatlamak istedim" diyerek insanları meraklandırmak iyi bir şey değil.Madem istemiyordun , bunu yazmaman daha doğruydu.Neyse artık yapacak bir şey yok.Sana tavsiyem olursa git bir doktora görün.İyi değilsin.Ve rahatlamak istiyorsan burayı kullanma.En yakın kırtasiyeden anı defteri alabilirsin.O zaman şifrelemene gerek kalmaz
Bu davranışlarını sürdürmeye devam edersen muhtemelen banlanacaksın.Haberin olsun.Haa söyleyeyim ; davranışların çok şüphe uyandırıcı.Ben ilk gördüğümde acaba cinayet mi işledi sorusu aklıma geldi garipçe.Daha çok şüphelenen birisi polise bile verebilir ciddi olarak.Dikkat et.
Netflix ilk ay ücretsiz.
Altyazı ve Türkçe dublaj hemen gelse iyi tutar .
baban ne yaptı kiİki hafta içinde iyi yükselmiş ya, bunlar hep babamın şanssızlığı![]()