Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=312196]scorpion[/MENTION] hocam senin bundan önceki nickin neydi ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Öğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.
Adama bak ya :D pişkin pişkin kolay değil diyor hala :/ işimiz gücümüz yok senin şifrene uğraşacağız. Bu arada sana bilgi, forum sorun çözme yeridir. Şifre çözdürme değil. Eğer adam gibi yazsaydın, daha mutlu ve çözüme ulaşmış olurdun.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Birine cevap verirseniz o kisiye cevap verme hakki dogar. Bu yüzden iki taraftan birinin konuyu sonlandirmasi lazim.

Bu meseleyi kapatalim arkadaslar.

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bence arkadaşın ödevi o birine yaptırmaya çalışıo 1 senedir belki daha uzun arada sırada su foruma giriorum adam akıllı ilk defa böyle bi adam gördüm süpersin kardeş ne sıkıntın varsa beni çok güldürdün .İlerde gülecek sebeblerin olması dileğiyle (yıllık yazıomuş gibi hissetim bi an)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Öğrenmediğinizi biliyorum, bu şifre 2 günde çözülebilecek kadar kolay bir şey değil.

Konuyu inceledim.Yazdığın şey sayı dili ile yazılmış.Hangi sayı yazı bilmiyorum.Geçen anlattım fakat tekrar anlatmak istiyorum :

Burası bir forum , insanlar burada paylaşım yaparlar.Bu da forumun genel amacı ve kitlesine bağlı olur.Paylaşılan şeyler öncelikle herkesin ihtiyaçlarına ve ya yardımına açıktır.İsteyen herkes istediği her şeyi yazar fakat şifreli değil.Yaptığın şey nedir , ne değildir bilmiyorum.Fakat senin iyi amaçlı birisi olduğuna inanıyorum.Bizler de böyleyiz , bu foruma çoğu gelen ( ciddi amacına uyan kişiler ) de böyle.Sana zararımız olmaz.

Eğer yaptığın çok kötü ve ya affedilmeyecek bir şeyse , paylaşmaman doğru fakat ortaya iki üç sayı dizip "Rahatlamak istedim" diyerek insanları meraklandırmak iyi bir şey değil.Madem istemiyordun , bunu yazmaman daha doğruydu.Neyse artık yapacak bir şey yok.Sana tavsiyem olursa git bir doktora görün.İyi değilsin.Ve rahatlamak istiyorsan burayı kullanma.En yakın kırtasiyeden anı defteri alabilirsin.O zaman şifrelemene gerek kalmaz :)

Bu davranışlarını sürdürmeye devam edersen muhtemelen banlanacaksın.Haberin olsun.Haa söyleyeyim ; davranışların çok şüphe uyandırıcı.Ben ilk gördüğümde acaba cinayet mi işledi sorusu aklıma geldi garipçe.Daha çok şüphelenen birisi polise bile verebilir ciddi olarak.Dikkat et.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Vay be, helâl olsun...
aac01a8f221b2a25d49780da4ad9dbde.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Olum bana kriptoloji aşkı doğuruyorsunuz yeter da :)

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu inceledim.Yazdığın şey sayı dili ile yazılmış.Hangi sayı yazı bilmiyorum.Geçen anlattım fakat tekrar anlatmak istiyorum :

Burası bir forum , insanlar burada paylaşım yaparlar.Bu da forumun genel amacı ve kitlesine bağlı olur.Paylaşılan şeyler öncelikle herkesin ihtiyaçlarına ve ya yardımına açıktır.İsteyen herkes istediği her şeyi yazar fakat şifreli değil.Yaptığın şey nedir , ne değildir bilmiyorum.Fakat senin iyi amaçlı birisi olduğuna inanıyorum.Bizler de böyleyiz , bu foruma çoğu gelen ( ciddi amacına uyan kişiler ) de böyle.Sana zararımız olmaz.

Eğer yaptığın çok kötü ve ya affedilmeyecek bir şeyse , paylaşmaman doğru fakat ortaya iki üç sayı dizip "Rahatlamak istedim" diyerek insanları meraklandırmak iyi bir şey değil.Madem istemiyordun , bunu yazmaman daha doğruydu.Neyse artık yapacak bir şey yok.Sana tavsiyem olursa git bir doktora görün.İyi değilsin.Ve rahatlamak istiyorsan burayı kullanma.En yakın kırtasiyeden anı defteri alabilirsin.O zaman şifrelemene gerek kalmaz :)

Bu davranışlarını sürdürmeye devam edersen muhtemelen banlanacaksın.Haberin olsun.Haa söyleyeyim ; davranışların çok şüphe uyandırıcı.Ben ilk gördüğümde acaba cinayet mi işledi sorusu aklıma geldi garipçe.Daha çok şüphelenen birisi polise bile verebilir ciddi olarak.Dikkat et.
Haklısın, belki de böyle bir konu açmam hataydı, aslında belki değil büyük ihtimalle hataydı. Sadece üzerinde çok düşünmediğim yanlış bir fikirdi. Zaten bir daha buna benzer bir konu açmayı düşünmüyorum.
En azından şifreyi kimse çözemeyecek, kimse ne yazdığımı anlamayacak...
İyi akşamlar.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Sabahın 5 inde yattim 6 sında kabusla uyandım ! Zor uyandım kabustan.Neyse taman sakinim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...