Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bunları içinde saklamak her şeyden daha çok sinir bozucu...
Neyse verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim, iyi akşamlar geçirin.

Hocam eğer gerçekten sorununuz var ise burada paylaşabilirsiniz. Sonuç olarak sosyal bir platformdayız. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. (Ancak bunu şifre vs. değil açık olarak dile getirirsiniz, forum kuralları çerçevesinde.)

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim tamam paylaşırım sorununu, suan üzerine çok gelindi farkındayım fakat şifre ile yapman çok saçma oldu. Burda en kötü şeyini paylaşan üye gördüm maddi yönden daha küçük biri olarak. Elimizden gelen desteği verdik.

Dedim ya yazamam bunları, anlatamam kimseye. Ciddiyim banlarlar beni buradan. Sadece rahatlamak istemiştim, kimse anlamasa bile yazmak huzur veriyor. Bazı şeyleri anlatabilirim belki ama bunları anlatmaktan da korkuyorum.
Bana karşı bakış açınız da değişir zaten anlatırsam.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Dedim ya yazamam bunları, anlatamam kimseye. Ciddiyim banlarlar beni buradan. Sadece rahatlamak istemiştim, kimse anlamasa bile yazmak huzur veriyor. Bazı şeyleri anlatabilirim belki ama bunları anlatmaktan da korkuyorum.

Öyle olsun. (Beni gerçekten korkuttun) İyi forumlar.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=478483]1 9 50[/MENTION] [MENTION=426894]MR.Anonymous[/MENTION] biraz daha sakin. Özellikle Anonymous sen.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Tercih sizin ancak içinizde bulunan durumu paylaşmazsanız o sorun daha büyük hal alır.

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam eğer gerçekten sorununuz var ise burada paylaşabilirsiniz. Sonuç olarak sosyal bir platformdayız. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. (Ancak bunu şifre vs. değil açık olarak dile getirirsiniz, forum kuralları çerçevesinde.)
Teşekkürler ancak diğer mesajlarda her şeyi açıkladım.

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlıyorum seni, yerinde olsam aynısını yapardım. Rahatlamak istiyorsan açık açık yaz sonuçta hata kullarıyız.
Bazı düşüncelerim çok karanlık ki, bazen bunları ben mi düşündüm diyebiliyorum.Bunları kimseye anlatmadığım ve asla uygulamadığım için o bu kadar mutlu olacağımı bilemezdim asla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olay nedir anlatır mısınız ?
Bu yeterli olacaktır :
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/445644-1-9-50-a.html

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
olay nedir anlatır mısınız ?
Çok zekice hazırlanmış bir post kasma planı, şöyleki foruma yeni biri üye oldu dedi ki kendi kendine öyle birşey yapmalıyım ki herkesin ilgisini çekmeliyim ve bir konu açtı konu sadece rakamlardan oluşuyordu bir metin şifreleme uygulaması ile dönüştürülmüştü ve forum için uygunsuz içeriğe sahipti daha ilk gördüğüm de bu planı anladım ve itibar etmedim sen de fazla merak etme ilgi çekiyor herkese cevap veriyor ve post kasıyor.

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok zekice hazırlanmış bir post kasma planı, şöyleki foruma yeni biri üye oldu dedi ki kendi kendine öyle birşey yapmalıyım ki herkesin ilgisini çekmeliyim ve bir konu açtı konu sadece rakamlardan oluşuyordu bir metin şifreleme uygulaması ile dönüştürülmüştü ve forum için uygunsuz içeriğe sahipti daha ilk gördüğüm de bu planı anladım ve itibar etmedim sen de fazla merak etme ilgi çekiyor herkese cevap veriyor ve post kasıyor.
Bir forumdaki mesaj sayım neden umurumda olsun ki ?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bazı düşüncelerim çok karanlık ki, bazen bunları ben mi düşündüm diyebiliyorum.Bunları kimseye anlatmadığım ve asla uygulamadığım için o bu kadar mutlu olacağımı bilemezdim asla.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu yeterli olacaktır :
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/445644-1-9-50-a.html

Kardesim burda kimse kimseyi tanimiyor. Cekincek bisey yok en kotu ihtimal hesabini burakirsin zaten yeni açmısim cekinmek yerine artik bence acik acik yazarsan yardim etmeye calisiriz

1 9 50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umurun da değilse neden bu forumda konu açıyorsun neden bana cevap veriyorsun üstelik seninle konuşmuyordum bile.
Amacımı açıkladım ya, benim ile konuşmasan dahi benim hakkımda konuşuyorsun. Ayrıca cevap verme özgürlüğüm da var.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bütün forum tarihinin en büyük troll vâkâ'sı ile karşı karşıyayız ALLAH sonumuzu hayır etsin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Arkadaslar burasi yine muhabbet kafeye dönmüs. Müdahale etmek istemiyorum ama, lütfen konularin derli toplu olmasina az bir sey özen gösterelim.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler Conficker Belası la bu banko banned dan sonra hüzünlendi böyle bişey yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...