çağrı merkezini aradım servis kaydı aldılar bekliyorum.Modemi alamayız işte çok zahmetli bizim kablolarda sıkıntı var zaten
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynısını yaşadım garantiye verdim laptopu pil öldü .
çağrı merkezini aradım servis kaydı aldılar bekliyorum.Modemi alamayız işte çok zahmetli bizim kablolarda sıkıntı var zaten
Sende onlara bakma işin şakası illaki biri çıkar takma kafanakızlar bana bakmıyor!
Abi işte biraz taşın altına elini atman gerekiyor. Ben burdan dedim gerekenleri, ol deyince de olmadığına göreModemi alamayız işte çok zahmetli bizim kablolarda sıkıntı var zaten
Sende onlara bakma işin şakası illaki biri çıkar takma kafana
Ayın daha 2'si AKN'yi geçtim diye hızımı düşürdü TTnet;
Halbuki daha 4gb olmuş... Şartlar mı değişti nedir...
çağrı merkezini ara düzeltsinler
Bazen sistem kaynaklı sıkıntıları ola biliyor müşteri hizmetlerini aradıgınızda teknik ekibe baglanmayı deneyin çünki normal müşteri hizmetleri pek bilgili değil,yüksek bi ihtimal ttnet sisteminde sizin hattınızın aylık kota yenilenmesi yapılmamıstır ve normal müşteri hizmetleri bunu göremiyor.bende bir seferinde avea VIN kullanırken 1 ay boyunca internet kullanamamıstım bu tip bi sıkıntı yüzündenŞikayet kaydı açtım, aradılar. Modemin ışıklarını söndürüp yaktılar her zamanki gibi. Fakat şikayet kaydımı hiç okumamışlar. Ben AKK diyorum onlar hat değerleri... Modemde görünen hız 9200 kbps falandı onu 10351 kbps yapmışlar. Fakat hızım hâlâ 3mbit.
Şimdi açık açık bir daha yazdım.
ahahahhbilgisayarı silmek için aldığım microfiber bez ile cam silmişler...
Gökyüzü niye sarı ve aydınlık?
Ankara'da kar yok.Bi' kar yağsa birazcık tatil yapsak. Çok hoş olabilir.
![]()
![]()
İnşallah.Ankara yoğun kar yağışlı diyorlar yarın. Salı günü tatil![]()
Senin yerinde olsam öğrenci isen tatil Tweet'ini beklerdimAnkarada kar başladı.
Perdeleri açtım yağışını izliyorum![]()
Senin yerinde olsam öğrenci isen tatil Tweet'ini beklerdim![]()
iOS 9.1.2 developer ve public beta 2 çıkmıştır.
9.2.1 olmasın?
Günün sonu haliyle karışabiliyor.[emoji4]