Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Heryerde kar var burda yok
Boluya cok az yagdi [emoji23]Heryerde kar var burda yok
Metrobuste boş yer bulmak çölde kutup ayısı bulmaktan daha zor şuan metrobuse binme hayali kuran varsa bence 2 kez düşünsün 10 km lık yolu 2 saate gittim kaldı 50 km![]()
Mutlu etsin seni [emoji4]Yeni yıl artık mutlu etsin beni
Çok can sıkıcı bir durum , neyse ben bunun için bir konu açıyım üşenmek işteO bağlantıyı kesme olayı bendede oluyor bende kablolu bağlanıyorum artık. Driver yanlış yüklüyor
AynenÇok can sıkıcı bir durum , neyse ben bunun için bir konu açıyım üşenmek işte![]()
Clash of clans mı?Arkadaşlar hala soyle rahatla klaniniz duruyor mu
Evt 1 ay once acilmisti (kapandiysa iyi klani olan var mi 87 levelim)Clash of clans mı?
Kapanmadı buradaki pek çok kişi vardı ama son günlerde yarı yarıya azaldı şimdi ben dahil 5 kişi var detaylı bilgi için [MENTION=450738]Prophotone[/MENTION] ile iletişime geçebilirsinEvt 1 ay once acilmisti (kapandiysa iyi klani olan var mi 87 levelim)
Sen bana direk etiketini versenKapanmadı buradaki pek çok kişi vardı ama son günlerde yarı yarıya azaldı şimdi ben dahil 5 kişi var detaylı bilgi için [MENTION=450738]Prophotone[/MENTION] ile iletişime geçebilirsin
Modemle dağıtıcıyı kablosuz bir şekilde bağlarsanız verim alamayabilirsiniz. En iyisi Modemle dağıtıcıyı kablolu olarak bağlamak yada interneti priz üzerinden aktarmak (elektrik hattı üzerinden).Arkadaşlar şimdi bizim odada Kablosuz modem var , ama ben oturma odasındayım bazen 2 çekiyor o zaman sıkıntı olmuyor ama laptopu oynatınca bazen sıkıntı oluyor bu modemi kablosuz olarak yerinden oynatmadan sinyalini arttırma ihtimalimiz var mı ?
İnternette kablosuz sinyal arttırıcı filan bir şey gördüm bilmiyorum arttırıyor mu diye
Uzun lafın kısası benim aradığım kablosuz bir dağıtıcı kablosuz modemden kablosuz bir şekilde alıp kablosuz bir şekilde dağıtacak
Bu arada windows 10 yüklediğimden beri bu bilgisayar kablosuzu otomatik olarak belirli aralıklarla kesiyor LOL oynarken cidden sinirimi bozuyor (sinyal maxda olsa bile) , pil ve güç ayarlarıyla ilgili nette şeyler gördüm onları filan hepsini denedim işe yaramadı .
Çok uzun oldu konumu açsaydım![]()
O internet prizi sadece bir modem çalıştırıyor. Denemiştim daha önce, arkadaşın sorununa yardimci olacak en güzel çözüm kablolu repeater.Modemle dağıtıcıyı kablosuz bir şekilde bağlarsanız verim alamayabilirsiniz. En iyisi Modemle dağıtıcıyı kablolu olarak bağlamak yada interneti priz üzerinden aktarmak (elektrik hattı üzerinden).
Sen bana direk etiketini versen
Kablolu olmuyor iste yani koridordan dolasamaz. Camdanda dolassa olmuyor .O internet prizi sadece bir modem çalıştırıyor. Denemiştim daha önce, arkadaşın sorununa yardimci olacak en güzel çözüm kablolu repeater.
Geldim kardesim
O internet prizi sadece bir modem çalıştırıyor. Denemiştim daha önce, arkadaşın sorununa yardimci olacak en güzel çözüm kablolu repeater.
Neden olmuyor ?Kablolu olmuyor iste yani koridordan dolasamaz. Camdanda dolassa olmuyor .
Modemi alamayız işte çok zahmetli bizim kablolarda sıkıntı var zatenNeden olmuyor ?
Olmadı modemi alın oraya.
Aynısını yaşadım garantiye verdim laptopu pil öldü .%78 (prize takılı,dolmuyor):cursing: