Zafer Computer
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
Bluetooth ile konum doğruluğunun ne alakası var ya ?

ödev derken biraz açarmısın yapabileceğim birşey se yardımcı olurumŞarkı türkçe ödevi vsr kardeşimin de sana versem rica etsem yapabilir misin ?
Bluetooth ile konum doğruluğunun ne alakası var ya ?![]()
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] profesyonel derken ne kadar profesyonel?
Sonuç olarak hepsi olmuyor değişik değişik şeyler oluyor. Neden bu kadar küçük?
Türkiyem canım benim şarkısını bir türlü Karaoke yapamadım hocam, yapabilirsen çok mutlu olurum sana zahmet veriyorum amaödev derken biraz açarmısın yapabileceğim birşey se yardımcı olurum
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] hepsi ücretli. Ücretsiz olanlar çok dandik. Ama ücretleri fazla değil.
Androidde Picsart kullanıyorum fazlasıyla iş görüyor üstelik ücretsizBasit bir şey olmasın. Fırça çeşitleri yüksek olsun ve yakınlaştırınca sketchbook daki gibi pikseller falan gözükmesin.
Androidde Picsart kullanıyorum fazlasıyla iş görüyor üstelik ücretsiz
Dün baya aradım. Bi Adobe ninki ücretsizlerde en adam akıllısı. Satın alırsam iPhonedo nun kullandığı procreate pro yu satın alırım sanırım.
iPhone'da ne kadar iyi çizilir ki?
Çiziliyor.Çizim yapılıyor mu normal kağıda yapıldığı gibi.
Çiziliyor.
Olmuyor, yapamıyorum!bari hazırını bulayım diyorum o da yok!Türkiyem canım benim şarkısını bir türlü Karaoke yapamadım hocam, yapabilirsen çok mutlu olurum sana zahmet veriyorum ama![]()
Aynen bende ikisini yapamadım/bulamadım. Neyse Sağol uğraştığın için.Olmuyor, yapamıyorum!bari hazırını bulayım diyorum o da yok!
Ben dedim ki;Aynen bende ikisini yapamadım/bulamadım. Neyse Sağol uğraştığın için.
Sağol hocam. Hala arıyorum..Ben dedim ki;
Şarkının sözlerinin fotoğrafını çekip photo grid uygulaması ile slayt gösterisi yapayım ama zamanlama yı ayarlayamadım
Agizimin icinde yara var aciyo bir krem vardi hatirlasam 2 miz icin de iyi olucak bu kremi surdugumde aciyi azaltiyoduDilimin yanı ve dudağım aynı anda yara oldu dudağımdakinden rahatsız olmasamda dilim gerçekten çok acıyo ; Hapşırırken , oynatırken , esnerken ve asıl kötü yanı yemek ve suda yani disime filan degincede acıyo kesik gibi oldu ne önerirsiniz ???![]()
Saol ama boyle evde olan bir sey olsun nette gordum bal filan ama cok ise yaramadı . Hergun sabah gecer diyorum ama 6 gundur var .Agizimin icinde yara var aciyo bir krem vardi hatirlasam 2 miz icin de iyi olucak bu kremi surdugumde aciyi azaltiyodu
Dis fircaladim iyi oldu su naneli macunlar iyi oluyo bir sure yarayi uyusturuyorSaol ama boyle evde olan bir sey olsun nette gordum bal filan ama cok ise yaramadı . Hergun sabah gecer diyorum ama 6 gundur var .
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] abi gelmeyeceğim için çok Üzgünüm :/ bir dahakine inşallah.
Link atarmisin abi zahmet olmazsa.İnşallah bir dahakine gelirsin [emoji4].
Bu arada son açtığım konuda paylaştığım gruba bekleriz.
Link atarmisin abi zahmet olmazsa.