Baş ağrısını en iyi ben bilirimKapalı havalarda başım ağrıyor.

Haftada banko 3-4 gün baş agirmi yaşıyorum işin kötü tarafı ağrı kesici alamıyorum yassakkk...
Baş ağrısını en iyi ben bilirimKapalı havalarda başım ağrıyor.
Geçmiş olsun. Ben tedavi gördüm. Büyük oranda azaldı baş ağrıları.Baş ağrısını en iyi ben bilirim![]()
Haftada banko 3-4 gün baş agirmi yaşıyorum işin kötü tarafı ağrı kesici alamıyorum yassakkk...
Baş ağrısı için hangi poliklinike gittiniz şubatta kontrole gideceğim o gittiğiniz polikliniğede gideyim.Geçmiş olsun. Ben tedavi gördüm. Büyük oranda azaldı baş ağrıları.
Küçükken kafamı duvarlara vururmuşum da bizimkiler anlamazmış neden olduğunu. Tabi sonradan çıktı ortaya.
Bu arada haftada 3-4 gün bayaa fazla ya. Cidden sana sabır diliyorum.
İphone nasıl Amerika da üretiliyor ?![]()
Baş ağrısı için hangi poliklinike gittiniz şubatta kontrole gideceğim o gittiğiniz polikliniğede gideyim.
Telefonda mp3 dinle bilgisayarda ares kullanabilirsin veya realplayerGençler, mp3 indirdiğiniz bir yer var mı? 320 kbps falan
Az önce anal kanal kanseri hakkında sunum yaptım. Böyle bir kanser varmış.
Yok artik[emoji38]Az önce anal kanal kanseri hakkında sunum yaptım. Böyle bir kanser varmış.
Var artık...Yok artik[emoji38]
Gençler, mp3 indirdiğiniz bir yer var mı? 320 kbps falan
Ozel mesaj kutusuArkadaşlar , technopat'ta bir konuyu sildirmem gerekiyor.(yine yanı mevzu ) Nasıl iletişime geçerim ?
eagles[video=youtube;n8acxjPC9r4]https://www.youtube.com/watch?v=n8acxjPC9r4[/video]
bunu ilk kim söyledi?
ben bulamadım nasıl atacağımı yada engel falan yedimOzel mesaj kutusu
eagles
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben bulamadım nasıl atacağımı yada engel falan yedimSen atabilirsen şunu atar mısın ? "Merhabalar, Tübitak projesi kuralları gereği technopat'taki "AH SOSYAL MEDYA" konusunu silebilir miyiz acaba ? "
Birde facebook zaman tünelini nasıl sıfırlarım acaba ?
Hangi yoneticiye atiyimeagles
ben bulamadım nasıl atacağımı yada engel falan yedimSen atabilirsen şunu atar mısın ? "Merhabalar, Tübitak projesi kuralları gereği technopat'taki "AH SOSYAL MEDYA" konusunu silebilir miyiz acaba ? "
Birde facebook zaman tünelini nasıl sıfırlarım acaba ?
AbiArkadaşlar , technopat'ta bir konuyu sildirmem gerekiyor.(yine yanı mevzu ) Nasıl iletişime geçerim ?
ya hiç sorma
fark etmez, konu silinmesi önemliHangi yoneticiye atiyim
Esa ya attimya hiç sormaBilgisayar öğretmenimizde baskı yapıyor, proje gümleyecek benim yüzümden (bişey yapmadım ama neyse)
fark etmez, konu silinmesi önemliÇok sağol bu arada.
:laugh::laugh::w00t: Akşam akşam iyi güldürdünEsa ya attim![]()
O gitti bile [emoji23] rezil olduk sunu bastan desene tecnopat e diye[emoji4][emoji23][emoji23]:w00t: Akşam akşam iyi güldürdünYahu technopat'taki konuyu [MENTION=194661]eSa[/MENTION] nasıl silsin
Ya valla alemsin
![]()
[MENTION=470546]umut erdem[/MENTION] daha dikkatli okusaydınArkadaşlar , technopat'ta bir konuyu sildirmem gerekiyor.(yine yanı mevzu ) Nasıl iletişime geçerim ?
Tehcnopat a mi gondereyim[MENTION=470546]umut erdem[/MENTION] daha dikkatli okusaydın![]()
gönderebiliyorsan sevinirim, senin içinde zor olmaz ise.Ben nasıl göndericeğimi bilemedim.Tehcnopat a mi gondereyim