Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Babam teog da toplam 4 yanlış yaptığım için terör estiriyor evde.
Babam teog da toplam 4 yanlış yaptığım için terör estiriyor evde.
1 matematik 1 türkçe 1 din 1 ingilizceHangi dersten kaç yanlış?
Kardesim bu sadece tek bir firma ben genel olarak bahsediyorum ve appleyle yazilim yapilmaz demiyorum ama yazilimin suanki pirleri windows tercih ediyor annah be daha ne ornek vereyim adobe dedim ve dunaynin en buyuk yazilim sirketlerinin cogu dedim en buyuk zirveleru soyledim.IBM, Apple'dan 150.000 ila 200.000 arası MacBook Alımı yapacak. Onlar yazılım ile uğraşmıyorlar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14571
@Goksky
Oyunda şuan 128 elmasım ve 1,5 milyon param var, 31 levelım. Üstelik 1 Störer, 10 Kearsarge LS, 2 Kearsarge LS Svy 2, Küçük Büyük Silah, Gizli, Gizli Svy 2 ve marketteki pahalı bir çok ürün ve kıyafete sahibim. :dirol::dirol::dirol:
1 matematik 1 türkçe 1 din 1 ingilizce2 tane 2 puan 2 tane 4 puan :/ ) sen naptin
2 puan fazlayım senden ama neyse canımız sağolsun .1 türkçe 1 fen 1 din
2 puan fazlayım senden ama neyse canımız sağolsun .
Nasıl kaç aldımKaç aldın?
Nasıl kaç aldımneyden anlayamadım ?
Tamam işte sen benden 2 puan fazla alacaksınBen senden fazla almıyor muyum? Mat ve fen aynı etkiliyor. Türkçelerimiz aynı. Dinlerimiz de aynı ama ingilizceden yok benim.
Kardesim bu sadece tek bir firma ben genel olarak bahsediyorum ve appleyle yazilim yapilmaz demiyorum ama yazilimin suanki pirleri windows tercih ediyor annah be daha ne ornek vereyim adobe dedim ve dunaynin en buyuk yazilim sirketlerinin cogu dedim en buyuk zirveleru soyledim.
Bide suan sizin farkinda olmadiginiz bazi seyler var apple bir m...n markasidir ve m...n şirketler arasinda biyle reklamlar cok fazla vardir bunu unutmayin
Tamam işte sen benden 2 puan fazla alacaksın
2 puan fazlayım senden derken senden 2 puan fazla kaybettim anlamında s.dik yaristirmamYanlış yazmışsında[emoji4]
Adobe c++ yla hazirlanmiş uygulamalarla dolu bir firmadırHocam Adobe Nasıl mac kullanmıyor.
2 puan fazlayım senden derken senden 2 puan fazla kaybettim anlamında s.dik yaristirmam![]()
Bende :/[emoji14] sinirlerim bozuk. Dinden şıkkı okumadım ya. Elimi kırasım geliyor
Adobe c++ yla hazirlanmiş uygulamalarla dolu bir firmadır
.doc uzantılı dosyayı nasıl açabilirim
Bi bakin bakalim nete hangisinde daha kolay yapiliyormus hangisi tercih edilirmis yazilimda valla ben daha fazla bisey demiycemKim demiş Mac'de c++ yok ya.
Mac, programlama odaklıdır. Grafik tasarım odaklıdır. Yazılım yazma odaklıdır. Oyun için Mac alınmaz.Kardesim bu sadece tek bir firma ben genel olarak bahsediyorum ve appleyle yazilim yapilmaz demiyorum ama yazilimin suanki pirleri windows tercih ediyor annah be daha ne ornek vereyim adobe dedim ve dunaynin en buyuk yazilim sirketlerinin cogu dedim en buyuk zirveleru soyledim.
Bide suan sizin farkinda olmadiginiz bazi seyler var apple bir m...n markasidir ve m...n şirketler arasinda biyle reklamlar cok fazla vardir bunu unutmayin
Çok saracak çoook.![]()
Çok saracak çoook.![]()
Babam hayatı görünce benim iyi olmamı istiyor haklı da4 puanın manası ne? benim çocuğum olacak teog meog daki yanlışlarına takmazdım kafayı...
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] Gökberk benim 3 yanlış çünkü 4 puan türkçe 4 puan matematik 2 puan ingilizce 2 puan din (2 puan arti 2 puan 4 yapıyor) ondan dolayi 3 yanlış yehahuppi
Ben bir daha söyleyeyim seninle yarış değil de paylaşmak amaçlı söylüyorumAynı mıyız o zaman[emoji4]
Ben bir daha söyleyeyim seninle yarış değil de paylaşmak amaçlı söylüyorumyanlış anlama. Senin 2.5 oluyor benim 3