Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bugünki otururum ful çıktı. [MENTION=7759]duhan[/MENTION].Sosyal kardeşim cevap D şıkıymış.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kardeşim macBook iyi mi? Uygulama desteği cok az 4500 tl ye mutiş bi oyun bilgisiyari alinir kisaca donanim fiyata göre çok kötü. Ekran karti dersen berbat neti okudunuzmu bilmiyorum ama hem yabanci hem turkce sitelerin hic biri oyunda vb seylerde tavsiye etmiyorDemekki 4500 tlye oyun bilgisayari olmadi Benim gibi yazilimla urasanlar hadi alalim diycez uygulama desteği=0 yani kisaca bu bilgisayari sadece oretmenler vb islerde kullananlar alir oda inceliğine kanarlarsa bana bi anlativer ya bu bilgisayarin neyi iyi(alttaki resimde inanmassin diyeEkli dosyayı görüntüle 14567 dahada opmafi sorun deyil be kardesim baska resimlerde atariz

Çünkü Mac bir oyun sistemi değil. Sizin için bilgisayar sadece oyun oynamak için ama o oyunu yapanlar acaba hangi sistemlerde çalışıyor. Gittin en kralından anakart, işlemci, ekran kartı aldın diyelim. Ssd'leri döşedin ama içine Windows kurdun. Ne oldu güzelim sistem. Uygulama desteği yok mu? Kullanmadığınız cihazlar Hakkı'nda atıp tutmayın. 10 dakika apple düşmanlığını bırakıp objektif bakın.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Çünkü Mac bir oyun sistemi değil. Sizin için bilgisayar sadece oyun oynamak için ama o oyunu yapanlar acaba hangi sistemlerde çalışıyor. Gittin en kralından anakart, işlemci, ekran kartı aldın diyelim. Ssd'leri döşedin ama içine Windows kurdun. Ne oldu güzelim sistem. Uygulama desteği yok mu? Kullanmadığınız cihazlar Hakkı'nda atıp tutmayın. 10 dakika apple düşmanlığını bırakıp objektif bakın.
Kardesim ben oyun oynamiyorum yazilimla ilgileniyorum ve yazilimlarin%50 c++ , c c# ile yapilir bunlarda windows tabanlidir Hatirlatayim burda (%99 eminim ama bu islerde yeni oldugum %1 de emin deyilim) bu kodda hazirlanan yazilimlara ornek mesela ps dur ve c++ ile hazirlanmistir

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kardesim ben oyun oynamiyorum yazilimla ilgileniyorum ve yazilimlarin%50 c++ , c c# ile yapilir bunlarda windows tabanlidir Hatirlatayim burda (%99 eminim ama bu islerde yeni oldugum %1 de emin deyilim) bu kodda hazirlanan yazilimlara ornek mesela ps dur ve c++ ile hazirlanmistir

Kullandığınız yazılımları söylermisiniz

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
IBM, Apple'dan 150.000 ila 200.000 arası MacBook Alımı yapacak. Onlar yazılım ile uğraşmıyorlar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14571

@Goksky
Oyunda şuan 128 elmasım ve 1,5 milyon param var, 31 levelım. Üstelik 1 Störer, 10 Kearsarge LS, 2 Kearsarge LS Svy 2, Küçük Büyük Silah, Gizli, Gizli Svy 2 ve marketteki pahalı bir çok ürün ve kıyafete sahibim. :dirol::dirol::dirol:

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
IBM, Apple'dan 50.000 ila 75.000 arası MacBook Alımı yapacak. Onlar yazılım ile uğraşmıyorlar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14571

[MENTION=427613]Goksky[/MENTION]
Oyunda şuan 128 elmasım ve 1,5 milyon param var, 31 levelım. Üstelik 1 Störer, 10 Kearsarge LS, 2 Kearsarge LS Svy 2, Küçük Büyük Silah, Gizli, Gizli Svy 2 ve marketteki pahalı bir çok ürün ve kıyafete sahibim. :dirol::dirol::dirol:

2 haftadır vakit buldukça oynadım.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Telefonu ipad şarj aletiyle şarj etsem bir şey olur mu?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] bugün tartistigimiz sorunun cevabı benim dediğim olacakmış baktım şimdi

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bugün 2.kez trolleniyorum. Bi kız arkadaşım trolledi sonra gözlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...