Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Bugünki otururum ful çıktı. [MENTION=7759]duhan[/MENTION].Sosyal kardeşim cevap D şıkıymış.
Kardeşim macBook iyi mi? Uygulama desteği cok az 4500 tl ye mutiş bi oyun bilgisiyari alinir kisaca donanim fiyata göre çok kötü. Ekran karti dersen berbat neti okudunuzmu bilmiyorum ama hem yabanci hem turkce sitelerin hic biri oyunda vb seylerde tavsiye etmiyorDemekki 4500 tlye oyun bilgisayari olmadi Benim gibi yazilimla urasanlar hadi alalim diycez uygulama desteği=0 yani kisaca bu bilgisayari sadece oretmenler vb islerde kullananlar alir oda inceliğine kanarlarsa bana bi anlativer ya bu bilgisayarin neyi iyi(alttaki resimde inanmassin diyeEkli dosyayı görüntüle 14567 dahada opmafi sorun deyil be kardesim baska resimlerde atariz
Kardesim ben oyun oynamiyorum yazilimla ilgileniyorum ve yazilimlarin%50 c++ , c c# ile yapilir bunlarda windows tabanlidir Hatirlatayim burda (%99 eminim ama bu islerde yeni oldugum %1 de emin deyilim) bu kodda hazirlanan yazilimlara ornek mesela ps dur ve c++ ile hazirlanmistirÇünkü Mac bir oyun sistemi değil. Sizin için bilgisayar sadece oyun oynamak için ama o oyunu yapanlar acaba hangi sistemlerde çalışıyor. Gittin en kralından anakart, işlemci, ekran kartı aldın diyelim. Ssd'leri döşedin ama içine Windows kurdun. Ne oldu güzelim sistem. Uygulama desteği yok mu? Kullanmadığınız cihazlar Hakkı'nda atıp tutmayın. 10 dakika apple düşmanlığını bırakıp objektif bakın.
Ne kadar paran var, kaç levelsin?
Kardesim ben oyun oynamiyorum yazilimla ilgileniyorum ve yazilimlarin%50 c++ , c c# ile yapilir bunlarda windows tabanlidir Hatirlatayim burda (%99 eminim ama bu islerde yeni oldugum %1 de emin deyilim) bu kodda hazirlanan yazilimlara ornek mesela ps dur ve c++ ile hazirlanmistir
Çok saracak çoook.CS:Go aldım sonunda.
Küfürbaz olmak garanti [emoji106]CS:Go aldım sonunda.
O ayrı konu tabi.Küfürbaz olmak garanti [emoji106]
IBM, Apple'dan 150.000 ila 200.000 arası MacBook Alımı yapacak. Onlar yazılım ile uğraşmıyorlar mı?Kardesim ben oyun oynamiyorum yazilimla ilgileniyorum ve yazilimlarin%50 c++ , c c# ile yapilir bunlarda windows tabanlidir Hatirlatayim burda (%99 eminim ama bu islerde yeni oldugum %1 de emin deyilim) bu kodda hazirlanan yazilimlara ornek mesela ps dur ve c++ ile hazirlanmistir
IBM, Apple'dan 50.000 ila 75.000 arası MacBook Alımı yapacak. Onlar yazılım ile uğraşmıyorlar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14571
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION]
Oyunda şuan 128 elmasım ve 1,5 milyon param var, 31 levelım. Üstelik 1 Störer, 10 Kearsarge LS, 2 Kearsarge LS Svy 2, Küçük Büyük Silah, Gizli, Gizli Svy 2 ve marketteki pahalı bir çok ürün ve kıyafete sahibim. :dirol::dirol::dirol:
Sizin zaten TEOG vardı. Doğal olarak sınava çalışmışsındır.2 haftadır vakit buldukça oynadım.
Sizin zaten TEOG vardı. Doğal olarak sınava çalışmışsındır.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sizin zaten TEOG vardı. Doğal olarak sınava çalışmışsındır.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Adam MacBook Pro'ya uzaktan bakmamış çöp diyor. Kullanmadıkları ürünler hakkı'nda böyle yorum yapanlara sinir oluyorum.
Ne ipad misTelefonu ipad şarj aletiyle şarj etsem bir şey olur mu?
Eğer ben hala yaşıyorsam, sana da bir şey olmaz.Telefonu ipad şarj aletiyle şarj etsem bir şey olur mu?
Ne ipad mis
Ipadi varmis ooElimde şarj aletim yok şuan. Pile zarar verir mi diye merak ettim.
Ipadi varmis oo
AnladimmBenim değil kuzenimin.
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] fende 1 soru iptal olmuş.
3 tane üçgen olan k l m diyordu ya hani o ıptla olmuş aslında bir şey yoktu o sorudaHangisi
3 tane üçgen olan k l m diyordu ya hani o ıptla olmuş aslında bir şey yoktu o soruda
Evet kendi şeyinde iptal diyorYoktu zaten. Mebde mi diyor?
Telefonu ipad şarj aletiyle şarj etsem bir şey olur mu?
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] bugün tartistigimiz sorunun cevabı benim dediğim olacakmış baktım şimdi