Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Arkadaşlar clash of clans da soyle rahatla klanı kuralimmi ne dersiniz![]()
Güzel fikir.
O oyuna en son girdiğimde, Sümerler yazıyı icat ediyorlardı. Yani böyle bir klan kurarsanız, ben de klanı kalabalık göstermek için gelebilirim. 28 level köyüm var.Arkadaşlar clash of clans da soyle rahatla klanı kuralimmi ne dersiniz![]()
Etiketini yazarmisin kardesim
O oyuna en son girdiğimde, Sümerler yazıyı icat ediyorlardı. Yani böyle bir klan kurarsanız, ben de klanı kalabalık göstermek için gelebilirim. 28 level köyüm var.![]()
Fotograf bozuk acilmiyo
Bekliyorum.
Bende en kisa zamanda gelirim ya hesabi arkadasa vermistim sifreyi degistirmis bulamadim yarin bigun ona kucuk bi hesap sorcam[emoji36] [emoji36]
Eski hesapla mı gelsem bilemedim. Android tablette kaldı eski hesap. Kodu akşam alıp klana gelsem olur mu?
Olur tabiki.
Ne kadar paran var, kaç levelsin?Vegas Gangsteri de çok zenginim[emoji1]
Kardeşim macBook iyi mi? Uygulama desteği cok az 4500 tl ye mutiş bi oyun bilgisiyari alinir kisaca donanim fiyata göre çok kötü. Ekran karti dersen berbat neti okudunuzmu bilmiyorum ama hem yabanci hem turkce sitelerin hic biri oyunda vb seylerde tavsiye etmiyorDemekki 4500 tlye oyun bilgisayari olmadi Benim gibi yazilimla urasanlar hadi alalim diycez uygulama desteği=0 yani kisaca bu bilgisayari sadece oretmenler vb islerde kullananlar alir oda inceliğine kanarlarsa bana bi anlativer ya bu bilgisayarin neyi iyi(alttaki resimde inanmassin diyeEkli dosyayı görüntüle 14567 dahada opmafi sorun deyil be kardesim baska resimlerde atarizAdam MacBook Pro'ya uzaktan bakmamış çöp diyor. Kullanmadıkları ürünler hakkı'nda böyle yorum yapanlara sinir oluyorum.