umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Foruma helal olsun telefon kafayi yedi [emoji4]
Foruma helal olsun telefon kafayi yedi [emoji4]
Forumda takiliyoz amaBildirimleri kapatsanıza.
Forumda takiliyoz ama
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] tahminen toplam kaç yanlış?
Bildirimleri okumak daha zevkli [emoji4]Hocam bildirimleri okuyacağına gel konuyu oku direk.[emoji4] insan bırakamıyor.
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] naptin brobenim ful suan 2 oturum
![]()
Sor bana sen ingilizce de however li soruyu naptin ?Fenden bir sorudan emin değilim. Ben nar yumurta yaptım herkes yüzenleri demiş.
Yüzenler olacak kesin eminim hoca demişti çözmüştükFenden bir sorudan emin değilim. Ben nar yumurta yaptım herkes yüzenleri demiş.
Sor bana sen ingilizce de however li soruyu naptin ?
A da ne diyordu kiA şıkı yaptım.
Neden a ki a da ne var yaniA şıkı yaptım.
A da ne diyordu ki
Nar ve yumurta değil hacımBazen yalnız kalmayı tercih ediyor diyordu. Fenden o soruya bizim hocanın dediğine göre nar ve yumurta
Nar ve yumurta değil hacımkesin eminim
Batan cismin ne olduğunu bilemeyiz ki ?Tartışmaya gerek yok. Ben de kendimden eminim. Şöyle bir formül var. Cismin yoğunluğu eşittir kaldırma kuvveti bölü cismin toplam hacmi. Dershanede hoca öğretti. Bu formüle göre nar ve yumurtanın yoğunlukları eşit çıkıyor. Tamamı battıkları ve batan hacimleri eşit olduğu için. Zaten yoğunluk kütle bölü hacim. Hacimleri aynı olduğu için ağırlıkları da aynıdır.
Batan cismin ne olduğunu bilemeyiz ki ?
Hepsinin batan hacminin eşit olduğu nerden belli ?Orada hepsine uygulanan kaldırma kuvveti eşit diyordu. Sıvılar ve yerçekimi aynı olduğu için hepsinin batan hacimleri eşit. Soru bazlı düşünmek lazım.
Hepsinin batan hacminin eşit olduğu nerden belli ?
Neyse bro bakarız yaUygulanan kaldırma kuvvetleri eşit diyordu. Kaldırma kuvetti vbatan çarpı dsıvı çarpı yerçekimi. Sıvı ve yerçekimi aynı olduğu için. Hepsinin batan hacmi eşit.
Valla iyi olur ama teogculari ozlerim bem [emoji4]Beyler teog konusu açsanız rahat rahat uzun uzun konuşsanız nasıl olur
Abi tapatalk olunca icraat sıfırBeyler teog konusu açsanız rahat rahat uzun uzun konuşsanız nasıl olur
Beyler teog konusu açsanız rahat rahat uzun uzun konuşsanız nasıl olur
Abi çok kastın bana savaş açmış gibi gözüküyorsun yapmaBitti konuşmamız zaten.
Abi çok kastın bana savaş açmış gibi gözüküyorsun yapma![]()