- Reaksiyon puanı
- 91
Zor dh ya mesaj atmak on kere sayfa yenile anca acilir simdi etkinimdedh forum açılmir la
dh forum açılmir la
![]()
Nasıl? (Squier Affinity Strat HSS RW Montego BLACK Metallic )
kardeş biz eskişehirdeyizde ne var hayattan soğutur şehir bu insanı halkı desen böyle soğuk bir toplum olmaz esnafı desen aynı acaba ingiliz göçmeniler mi?Yılbaşında bir daha indirim olacak. O zamana kadar para biriktiririm umarım. :lol:
Eskişehir'e gideceğim. Gidiş geliş bileti 100 TL yapıyor. Gitmeseydim alabilirdim bir şeyler.
@scorpion Hayırlı olsun. Neler aldın ?
Bu arada kıskandım. :mellow:
Valla en iyisi konya en ufak biseyde anavrat kufur yersin bide iyi bir dayakkardeş biz eskişehirdeyizde ne var hayattan soğutur şehir bu insanı halkı desen böyle soğuk bir toplum olmaz esnafı desen aynı acaba ingiliz göçmeniler mi?
Su apleliler bas agritir demi dostumGünaydın appleci kardeşim![]()
Dostum herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır. Insanlar elbet uyuşmayabilir.kardeş biz eskişehirdeyizde ne var hayattan soğutur şehir bu insanı halkı desen böyle soğuk bir toplum olmaz esnafı desen aynı acaba ingiliz göçmeniler mi?
Ben güzelce sömürdüm biraz önce. Geri kalanini yilbasi indirimlerinde hallederiz :devil2:
Kardeş Konya iyidir anadolu insanı ayrıdırValla en iyisi konya en ufak biseyde anavrat kufur yersin bide iyi bir dayak![]()
Su apleliler bas agritir demi dostum
Emin ol yalnız değilimDostum herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır. Insanlar elbet uyuşmayabilir.
Ben Eskişehir'e hiç gitmesim. Ilk kez gitmiş olacağım. O zaman göreceğim. Ama eminim seni gibi düşünmem.
Yok yanlis anladin sana demiyom bizim apple havali komsu bas agritir diyomNe zaman ağrıttım. iPad Pro'ya birlikte giydirmedik mi? MacBook'a birlikte giydirmedik mi?
Valla kardeşim bazen kendi konustugumuzu kendim anlayamiyorum Gecen gün ılgına gittik kadın başladı 'Âna guzum leen..." gülmemek için kendimi zor tuttumKardeş Konya iyidir anadolu insanı ayrıdır![]()
Sende deseydin Nörüyon gııııııııııııııııııııııııııValla kardeşim bazen kendi konustugumuzu kendim anlayamiyorum Gecen gün ılgına gittik kadın başladı 'Âna guzum leen..." gülmemek için kendimi zor tuttum
Al basina belayi nörüyon deyen adam geldi foruma [emoji4]Sende deseydin Nörüyon gıııııııııııııııııııııııııı![]()
Bana bir şeyler almana gerek yoktu arkadaşım, yine de çok sağol.. hahhaha :tt2:
Yok Kardeşim bende Aksaraylıyım yani hemşeri sayılırızKurtler der bizi kuçuk goruyorsunuz diye asıl küçük gorulen konyalilar ve karadenizlilerbenim boyle konustuguma bakma ben konya merkezde yasuyorum
Sevindim adına.Emin ol yalnız değilim![]()