Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
IBM, Apple'dan 150.000 ila 200.000 arası MacBook Alımı yapacak. Onlar yazılım ile uğraşmıyorlar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14571

@Goksky
Oyunda şuan 128 elmasım ve 1,5 milyon param var, 31 levelım. Üstelik 1 Störer, 10 Kearsarge LS, 2 Kearsarge LS Svy 2, Küçük Büyük Silah, Gizli, Gizli Svy 2 ve marketteki pahalı bir çok ürün ve kıyafete sahibim. :dirol::dirol::dirol:
Kardesim bu sadece tek bir firma ben genel olarak bahsediyorum ve appleyle yazilim yapilmaz demiyorum ama yazilimin suanki pirleri windows tercih ediyor annah be daha ne ornek vereyim adobe dedim ve dunaynin en buyuk yazilim sirketlerinin cogu dedim en buyuk zirveleru soyledim.
Bide suan sizin farkinda olmadiginiz bazi seyler var apple bir m...n markasidir ve m...n şirketler arasinda biyle reklamlar cok fazla vardir bunu unutmayin

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kardesim bu sadece tek bir firma ben genel olarak bahsediyorum ve appleyle yazilim yapilmaz demiyorum ama yazilimin suanki pirleri windows tercih ediyor annah be daha ne ornek vereyim adobe dedim ve dunaynin en buyuk yazilim sirketlerinin cogu dedim en buyuk zirveleru soyledim.
Bide suan sizin farkinda olmadiginiz bazi seyler var apple bir m...n markasidir ve m...n şirketler arasinda biyle reklamlar cok fazla vardir bunu unutmayin

Hocam Adobe Nasıl mac kullanmıyor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kim demiş Mac'de c++ yok ya.
Bi bakin bakalim nete hangisinde daha kolay yapiliyormus hangisi tercih edilirmis yazilimda valla ben daha fazla bisey demiycem
bu arada yok demedim sadece c kidlari windowsla cok daha kolay yazilir cunku isletim sistemiyle uyum icindedir
Adamlar bu kodlari asil win. Icin cikarmislardir

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
C, C#, Phyton, Java gibi programlama dillerini öğreneceksin. Sonra Xcode programlarına hakim olmalısın, Xcode komple bir pakettir. Hem IOS a hem MAC OS X e program yazmak için araçlar/derleyicler falan filan içerir. MAC OS X üzerinde çalışır. Daha sonra cocoa nedir, carbon nedir bunları öğreneceksin. Framework yapılarını bileceksin, hangi programın hangi framework lere ihtiyacı oldunu bileceksin (Aynı MS in .net framework'leri gibi.). Ondan sonra bir MAC alacaksın, öyle sanalda veya hacintoshta program geliştirilmez, zaten yasak. Lisans ihlali yapmış oluyorsun. Sonra bu kadar şeyi becerebilirsen Apple a yıllık 100$ ödeyip developer lisansı satın alıyorsun ki yaptığın uygulamaları appstore da satabil. Hoş forumda şeyini sallasan IOS developer e denk geliyor :)) Merak ediyorum neyi develop etmişler diye de, sormaya çekiniyorum açıkcası :)) Adam sanal'a hacintosh kurmuş, IOS developer olmuş. Ne diyelim, hayatta başarılar. Ben 20 senelik programcıyım daha olamadım mesela :))*
Doanim haberde buldum bi yorumdan tamamen alintidir windowsu iste one tasiyan budur

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mac, programlama odaklıdır. Grafik tasarım odaklıdır. Yazılım yazma odaklıdır. Oyun için Mac alınmaz.
SDN ekibinde neredeyse herkes Mac kullanıyor. IBM, gelecekte Mac kullanacak. Adobe, Rockstar, EA, Oracle ve niceleri Mac kullanmakta. Ve de zaten öyle olmalı da.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çok saracak çoook. :D

Oyuna girdim ama Battlefield 4'ten sonra odun gibi geldi. Oynanış hissini beğenmedim ya. :) Zaten arada kardeşimle ya da arkadaşlar olursa online oynamak için aldım sadece. Ana oyunum belli. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok saracak çoook. :D

Oyuna girdim ama Battlefield 4'ten sonra odun gibi geldi. Oynanış hissini beğenmedim ya. :) Zaten arada kardeşimle ya da arkadaşlar olursa online oynamak için aldım sadece. Ana oyunum belli. :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Daha CorelDrawin son surumlerini alamiyan bi cihazi nasil tasarimda kullanirsiniz

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=427613]Goksky[/MENTION] Gökberk benim 3 yanlış çünkü 4 puan türkçe 4 puan matematik 2 puan ingilizce 2 puan din (2 puan arti 2 puan 4 yapıyor) ondan dolayi 3 yanlış yehahuppi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
4 puanın manası ne? benim çocuğum olacak teog meog daki yanlışlarına takmazdım kafayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...