leanardo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
gerçektenmi ? nerde gördünThe Walking Dead glenn öldü ya.
gerçektenmi ? nerde gördünThe Walking Dead glenn öldü ya.
haydaaaThe Walking Dead glenn öldü ya.
gerçektenmi ? nerde gördün
6 sezon 3. Bölüm. 1 saat önce izledim. Eğer zaten oradan da sağ çıkarsa amc kalitesini iyice flash tv'ye indirecek. Oradan kurtulaması mucize olur.
Benim mide sağlam değil, yaramaz yiyince geri atıyor dışarıya.
Gastrit veya reflu olabilir doktora gitmeni öneririm önceden önlem almalısın.Bemde kola icince 2 gun yaklasik midem agrir
Niye spoiler veriyorsunuz anlamıyorum ya
Gastrit veya reflu olabilir doktora gitmeni öneririm önceden önlem almalısın.
Muhtemelen sende de gastrit olabilir. Mesela asitli veya yağlı yediğin zaman yanma veya ağrı oluyorsa ertesi gün filan doktora git küçük hastanelere gitme. Ben gittim ilaç verip yolluyorlar kan tahlilinden sonuç mu olur muş. Büyük eğitim ve araştırma hastanesine gittim kan tahlilinde endoskopi ye pataloji ye kadar her tahlil yapıldı sonrasında ilaç kullanıyorum şuan durum gayet iyi.Spoiler acilmiyo benim telefonda sinir oluyom😠😞😞 oh be bana katilan birisi buldum ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abi doktora gittigimde ilac verip gonderiyorlar bazen icmesemde agrir mahvoluyom bu aralar kotu mide ara ara agrilar geliyo ne yapmaliyim
Muhtemelen sende de gastrit olabilir. Mesela asitli veya yağlı yediğin zaman yanma veya ağrı oluyorsa ertesi gün filan doktora git küçük hastanelere gitme. Ben gittim ilaç verip yolluyorlar kan tahlilinden sonuç mu olur muş. Büyük eğitim ve araştırma hastanesine gittim kan tahlilinde endoskopi ye pataloji ye kadar her tahlil yapıldı sonrasında ilaç kullanıyorum şuan durum gayet iyi.
Geç kalma. Bende hücre değişimine kadar ilerlemiş durum. Sürekli kontrole gidiyorum.Bilemedim gitsemmi simdilik gerek yok
ben de ben de!Tatil istiyorum
Geç kalma. Bende hücre değişimine kadar ilerlemiş durum. Sürekli kontrole gidiyorum.
Mide den biyopsi alındı patoloji de incelendi sonuç öyle şuan. Pazartesi randevum var. Bunu seni korkutmak için demiyorum kontrole gitmen ve hastalığının nedenini öğrenmen için geç kalamam gerektiği için söylüyorum.Nasil hucre degisimi ya bugun grip olmusum bogazlarim sisti
Mide den biyopsi alındı patoloji de incelendi sonuç öyle şuan. Pazartesi randevum var. Bunu seni korkutmak için demiyorum kontrole gitmen ve hastalığının nedenini öğrenmen için geç kalamam gerektiği için söylüyorum.