Necefli Maşrapa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 24
MixRadio <3 Androidde yok diye üzülüyordum, Windows Phone'u özletiyordu yokluğu. Mağazada görünce çocuklar gibi sevindim.
Hocam ne sikayeti ne dondurması bu havada dondurmami yenirSon tüketim tarihi 2017 olan bu dondurma dolapta kalmış bir açtım bozuk. Şansa bak. Dolabı açıyorum dondurma buluyorum ama bozukk. Acaba şikayet mi etsem erken bozuldu diye. Ambalajın şimdi açtım.![]()
Son tüketim tarihi 2017 olan bu dondurma dolapta kalmış bir açtım bozuk. Şansa bak. Dolabı açıyorum dondurma buluyorum ama bozukk. Acaba şikayet mi etsem erken bozuldu diye. Ambalajın şimdi açtım.![]()
Ben meslek lisesi öğrencisiydim eğer iyi hocalar bize ders çalışmamız için zaman vermeseydi okuldan vakit kalmıyordu zaten sen çalışmaya bak dostum teogda bol şans.Hocalar saolsun ödevlerden teoga kendi isteğimizle çalışacak vakit kalmıyor. Korkmuyorum da anlayamadığım konuyu tekrar edecek vakit olmuyor.
Tedaş yaşıyor mu ya ?![]()
Dondurmanın mevsimi yoktur ama niye böyle oldu bu...Hocam ne sikayeti ne dondurması bu havada dondurmami yenir![]()
Dondurmanın mevsimi yoktur ama niye böyle oldu bu...
Son tüketim tarihi 2017 olan bu dondurma dolapta kalmış bir açtım bozuk. Şansa bak. Dolabı açıyorum dondurma buluyorum ama bozukk. Acaba şikayet mi etsem erken bozuldu diye. Ambalajın şimdi açtım.![]()
Herkes yanlış biliyor dondurma her mevsim yenir doğru bir biçimde yersen hasta da olmazsın. Dondurmaya saldırırsan durmadna yersen hızlı hızlı boğazların tabi ağırırNe dondurmasi bogazim agriyo sikayet etme dondurma yeme
Benim midem kaldirmayabilir...dondurma yemekle hasta olunmaz ama dondurman var baktın erimiş unla karıştır mamur yap kek-ekmek gibi bişey çıkar mikro dalga fırında pişirirsen.
Benim midem kaldirmayabilir...
İnşallah abiAilenin baskısı yanlış bişey aslında daha çok paniğe neden oluyor. Fakat sınavlar çok zor olmuyor bütün öğrencilerin seviyesi düşünüldüğü için. Hatta ikinci sınav daha kolaydı bizde. Sizde de herşey güzel olur soru iptali falan olmaz inşallah.![]()
Ben patlıcan yiyemiyorum ki onu yiyeyim...pişince miğdene dokunmaz merak etme.
Ben patlıcan yiyemiyorum ki onu yiyeyim...
Benim mide sağlam değil, yaramaz yiyince geri atıyor dışarıya.niye ki patlıcan güzel olur patlıcan,kabak iyidir benseçmiyorum herşeyi yerim.
İki yana yasla yapınca kelimeleri 2 yana yaslar ve kelimelerin arası açılır. Ama bazen fazla boşluk bırakınca bug ta kalıyordu 2007'de 2010'da çözmüşlerdir onu.Word 2010'a ayar oldum ya. İki yana yasla diyorum kelimelerin arası açılıyor. Neydi bunun sebebi? Unuttum.
Mesela iki yana yasla yaptım ve kelimelerin arası açıldı. Boşluğu siliyorum, boşluk tuşuna basıyorum yine aynı oluyor. Onu nasıl düzeltirim?İki yana yasla yapınca kelimeleri 2 yana yaslar ve kelimelerin arası açılır. Ama bazen fazla boşluk bırakınca bug ta kalıyordu 2007'de 2010'da çözmüşlerdir onu.
ss atabilirmisin ? veya dosya özel değilse dosyayı öçzelden bir yolla bakayım.Mesela iki yana yasla yaptım ve kelimelerin arası açıldı. Boşluğu siliyorum, boşluk tuşuna basıyorum yine aynı oluyor. Onu nasıl düzeltirim?
Şu an bilgisayarda değilim. Bilgisayara geçince atarım.ss atabilirmisin ? veya dosya özel değilse dosyayı öçzelden bir yolla bakayım.
Rica ederim, zamanında tez yazarken bayağı kurcalamıştım world'ü çorba gibi yapmıştım her şeyini çözmüştüm. Banada çok olmuştu o 2 yana yasla yapınca kelimeler arası açıklık.Şu an bilgisayarda değilim. Bilgisayara geçince atarım.Teşekkürler bu arada