Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Noktasına kadar katılıyorum, bende! Hazırla mezeleri kardeş bir büyük kapıp geliyorum.
Noktasına kadar katılıyorum, bende! Hazırla mezeleri kardeş bir büyük kapıp geliyorum.
Rakı içmem ama Vodka varsa onunla da derdimi dökerim.:dil:
Ben de cok iyi portakal suyu icerim :mrgreen:
Prophotone bunu beğendi.Ben de cok iyi portakal suyu icerim :mrgreen:
Prophotone bunu beğendi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Taze sıkılmış portakal suyu tadı gibisi yok
Zaten 182,147,444 vb numaralar tüm operatörlerde dakikadan düşmüyor muydu ?Aklıma gelmişken söyleyeyim avea da 182 yi aramak her yöne konuşma paketiniz varsa ordan düşüyor. Ss de görüntü mevcut.
![]()
Geçenlerde konusu açılmıştı detaylı hatırlamıyorum ama bayağı bir ücret yansıtılması bir arkadaşımıza ben her hat için paketten düşüyor mu onu bilmiyorum ama avea da düşüyor.Zaten 182,147,444 vb numaralar tüm operatörlerde dakikadan düşmüyor muydu ?![]()
Turkcell ve Vodafone'da da düşüyor ama 542'yi arayınca bakiyeden tl düşüyor dakikadan düşmüyor o saçma bence.Geçenlerde konusu açılmıştı detaylı hatırlamıyorum ama bayağı bir ücret yansıtılması bir arkadaşımıza ben her hat için paketten düşüyor mu onu bilmiyorum ama avea da düşüyor.
Avea da da 500 u arayınca 10 dk için 40 kuruş kesiyor ama ben 444 1 500 arıyorum paketten düşüyorTurkcell ve Vodafone'da da düşüyor ama 542'yi arayınca bakiyeden tl düşüyor dakikadan düşmüyor o saçma bence.![]()
bizde kısır yokKadın dilinde gün oluyor hocam otek fark para değil altın işliyor
Milletin kafa karıştı benimde karıştı [emoji1]Saat karmaşası tüm hızıyla devam ediyor devam sosyal medyalarda
Saat karmaşası tüm hızıyla devam ediyor devam sosyal medyalarda
Şu lanet saat şuan kaç.
Bende otomatik ayarkamış yine 10:22[emoji1]