- Reaksiyon puanı
- 344
Yok csgo oynamıyorum maalesefDikkate alırım bunu.Oynuyorsan ekliyeyim bu arada.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sosyal medyalar yine mi uçtu?
Yok csgo oynamıyorum maalesefDikkate alırım bunu.Oynuyorsan ekliyeyim bu arada.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sosyal medyalar yine mi uçtu?
Her türlü steam oyunu kabul edilir :laugh:Üzümü ye bağını sorma derler![]()
Bizim Eskişehirde tranvaylar 20, otobüsler 15 dakika ara ile geliyor.bu akşam mecidiyeköyde otobüs beklerken resmen ağaç oldum![]()
Eskişehir orası. Medeniyet...Bizim Eskişehirde tranvaylar 20, otobüsler 15 dakika ara ile geliyor.![]()
Evet ya, Eskişehir'i çok seviyorum ben.Eskişehir orası. Medeniyet...
Skyscanner çekilişi ne oldu bilgisi olan var mı?
Bugün açıklanacak yazıyordu açıklamasında sanırım takvime eklenmiş uyarı geldi bir sorayım dedim.Birkaç gün daha var sanırım.
Bugün açıklanacak yazıyordu açıklamasında sanırım takvime eklenmiş uyarı geldi bir sorayım dedim.
Yok 10 unda yani dün katılım bitmiş. Bakalım azıcık umudum var gibi.Ben de 10 ya 15 ekim arası bir şey hatırlıyordum.
Yok 10 unda yani dün katılım bitmiş. Bakalım azıcık umudum var gibi.
Facebook-Twitter ve bazı yurtdışı kaynaklı internet siteleri çok yavaş VPN ile geziyorum sitelerde.
ayın 14 ünde açıklanıyorBirkaç gün daha var sanırım.
Çekilişin ne olduğunu bilmiyorum hatta nasıl katildiniz onu da bilmiyorum ama büyük ihtimal sayfa begendirmislerdir. Güzel beğeni kasmislardir.Leadergamer da dolandırıcı çıktı.Çekilişi kazananlardan 1-2 ismi Facebook'ta aradım , profiller çıkmadı.
iyi mi oldu sence kötü mü ? "şansa bak" derkenDoğum günümüzde yağmur yağıyor yahu , şansa bak.
eskiden daha da güzeldi. sırtımı sobaya yaslar yağmuru izlerdim. ne zamanlardı (17 yaşındaEvimizde oturuyoruz sıcacık işte , olumlu mu olumsuz mu bende bilemedim :mrgreen: