• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midori browser windowsta kullanan varmı ? 2 pc de denendim biri vista diğeri win7 ikisindede açılışta donup kaliyor

Bende daha önce W8 de denemiştim. Açılmıyor, donuyor kalıyor. Boşuna denemeyin. (:

bu akşam mecidiyeköyde otobüs beklerken resmen ağaç oldum :(

en istikrarlısı metro süresi neyse o zaman geliyor izmir metro'su iyi bu konuda.

metro-tramvay istanbulda da pek şaşmaz da iş otobüs olunca maalesef saatinde pek gelmiyor :(

Steam'in 2004 zamanındaki setup'unu buldum yükledim fena ya :D

İnternet hızları fena :D

Günceleme yapamadığı için arayüzü göremedim malesef ama bunu görmekte yetti :D

Skyscanner çekilişi ne oldu bilgisi olan var mı?

Facebook-Twitter ve bazı yurtdışı kaynaklı internet siteleri çok yavaş VPN ile geziyorum sitelerde.

Daha yenibuyandım. Geç kalkınca hep başım ağrıyor.

Bu arada katılan varsa Leadergamer'ın çekilişi açıklanacak bugün.

Facebook twitter için opera mini yada opera browserin turbo modunu açin yeterli

Leadergamer da dolandırıcı çıktı.Çekilişi kazananlardan 1-2 ismi Facebook'ta aradım , profiller çıkmadı.

Leadergamer da dolandırıcı çıktı.Çekilişi kazananlardan 1-2 ismi Facebook'ta aradım , profiller çıkmadı.
Çekilişin ne olduğunu bilmiyorum hatta nasıl katildiniz onu da bilmiyorum ama büyük ihtimal sayfa begendirmislerdir. Güzel beğeni kasmislardir.

Digiturk'den sonra tivibu da birkaç yayını silmiş az önce farkettim

Doğum günümüzde yağmur yağıyor yahu , şansa bak.

Evimizde oturuyoruz sıcacık işte , olumlu mu olumsuz mu bende bilemedim :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...