• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim dershanenin kampı var. Teogdan 2 hafta önce. 2 hafta boyunca günde 12 saat çalışıyorsun. Sabah 9 akşam 9. Sabah geldiğinde hep deneme sınavı oluyorsun.

Biz çok rahattık bea :D Haftaiçi 3 gün dersane 4 ders 1'i etüt zorunlu değil.Bide kalırsan Cumaları ekstra özel etüt idi.Öyle pek sıkılmadık ve iyi liselerede gitti çoğumuz.435 aldım,bir çok adam akıllı liseye girebiliyodum İstanbul Anadolu Yakasındaki.

Biz çok rahattık bea :D Haftaiçi 3 gün dersane 4 ders 1'i etüt zorunlu değil.Bide kalırsan Cumaları ekstra özel etüt idi.Öyle pek sıkılmadık ve iyi liselerede gitti çoğumuz.435 aldım,bir çok adam akıllı liseye girebiliyodum İstanbul Anadolu Yakasındaki.

Ankara Fene gitmek istiyorum da bu yıl yine 99 üstü ortalama yapıp 2 teogdan toplam 2-3 yanlışı geçmemeli. O da zor gibi. En kötü 470 almam gerekiyor şuan.

Okulda telefon yasak olsa neyiniz eksilir ki? Benim gittiğim lisede 8 sene önce vardı bu uygulama. Okul her sınıf için dolaplar yaptırmıştı ve herkes okula girişte telefonunu oraya bırakmak zorundaydı ve gerekli olduğunda hocasından izin alıp kullanıyordu.
Okulda facebook-twitter vs vs uzar gider, bunlarla uğraşılacağına ders ile uğraşır öğrenci hiç olmazsa.

Okulda telefon yasak olsa neyiniz eksilir ki? Benim gittiğim lisede 8 sene önce vardı bu uygulama. Okul her sınıf için dolaplar yaptırmıştı ve herkes okula girişte telefonunu oraya bırakmak zorundaydı ve gerekli olduğunda hocasından izin alıp kullanıyordu.
Okulda facebook-twitter vs vs uzar gider, bunlarla uğraşılacağına ders ile uğraşır öğrenci hiç olmazsa.
Abi haklısın, zaten olsun istemiyorum öylesine dedim. TEOG is coming..

Bu akşam ki Süper bende olsun. :helpsmilie:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...