- Reaksiyon puanı
- 399
Demek ki eksik söylüyorsun![]()
çok canım sıkılıyor ya içimden çalışmak gelmiyor
Demek ki eksik söylüyorsun![]()
Monotonluktan o. Bende de var.
Monotonluktan o. Bende de var.
:laugh: Bak bunda havanın da etkisi olabilir. Dün şirkette herkes başım ağrıyo diye bi oyana bi bu yana dolanıyodu.
Sol kolum uyuşuyor!
Doktorluk bir olay ama benim gidesim yohk.![]()
Liseli kardeşlerim ; sakın üniversiteyi yan gelip yatma , oyun oynama , tamamen eğlenme yeri olduğunu düşünmeyin. 1 ayda işlediğimiz konuları burada 3-4 saatte işliyoruz. Haberiniz olsun.Söyleme gereği duydum.![]()
Bende senle aynı kafayla iki yıl point blank oynadım üniversitede sonra üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım alttaki dersler yüzünden össye bi daha girip tekstil mühendisliği kazandım şimdi 3. senem yaşıtlarım okulları bitirip iş başına geçti ben devlet yurtlarında sürünüyorum şimdi, seçim senin [emoji1]Niye hayallerimize kara kedi sokuyorsun? Benim ne güzel planlarım vardı açacaktım sınırsız akksiz interneti sabahlara kadar lol oynayacaktım
![]()
Elbet oyun oynayacaksın ama abartmamak lazım. Mesela ben bu haftasonu için " tüm gün oyun oynarım" derken dersleri işledikten sonra "tüm gün ders çalışırım" diyorum. Ve işlediğimiz 1 haftalık ders.Niye hayallerimize kara kedi sokuyorsun? Benim ne güzel planlarım vardı açacaktım sınırsız akksiz interneti sabahlara kadar lol oynayacaktım
![]()
Abi yazı nildu bulabildinmi ?Elbet oyun oynayacaksın ama abartmamak lazım. Mesela ben bu haftasonu için " tüm gün oyun oynarım" derken dersleri işledikten sonra "tüm gün ders çalışırım" diyorum. Ve işlediğimiz 1 haftalık ders.![]()
Çok sağol abimBuldum buldum.![]()
Üni yatma yeri değil doğrudur ancak liseden çok daha rahat bence![]()
Lise 11 çooook güzel laan :lol:
Eşşek kadar kimya kitabını görmedin herhal![]()
Lise 11 çooook güzel laan [emoji38]
konular (kimya hariç) hepsinin çok kolay geldi bana(sayısalım)![]()
Tabi cok guzel -,- ardarda 4 mat koydular bizim programa bundan guzeli olamazdi.
Bende sayisalim matematigim temelden kotu ancak kimya haricinde tum dersleri anliyorum simdilikkonular (kimya hariç) hepsinin çok kolay geldi bana(sayısalım)