Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Zaten bugün bayaa ders çalışacağım.Olsun abi, çalış sen tek care zati. Hangi Üniv ?
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi...
Zaten bugün bayaa ders çalışacağım.Olsun abi, çalış sen tek care zati. Hangi Üniv ?
Hayırlısı be abi, 1 ay önce izmir deydim o zamanlar forum da olsaydım buluşurDukZaten bugün bayaa ders çalışacağım.
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi...
Eylül başı geldiysen denk gelemezdik. Ben okul 14 Eylül'de açıldı.Hayırlısı be abi, 1 ay önce izmir deydim o zamanlar forum da olsaydım buluşurDuk![]()
Tam 14 eylül günü oradayımEylül başı geldiysen denk gelemezdik. Ben okul 14 Eylül'de açıldı.![]()
teşekkürlergüle güle kullan inca img356'dan sağlamdır umarım sol tuş bozuldu benimkinde...
![]()
teşekkürlervatanda inceledim ve gerçekten çok beğendim ürünü. özellikle yanında hediye edilen mouse pad çok kaliteli.
ürün 1-2 sene idare etsin beni yeter![]()
Bana windows 10 haram :hammer:
![]()
1024*768 benim standart cozunurlugum tuplu kullaniyorum hala benEhehe, 1024x768driver kurdun mu ? Marka model ne?
1024*768 benim standart cozunurlugum tuplu kullaniyorum hala ben![]()
Lanet olasi ati destek vermedi benim karta. Birde sitesinde piskin piskin win8 driverini deneyin belki olur deyip altina yeni ekran kartlarini sattigi alisveris sitesinin linkini koymus.
1024*768 benim standart cozunurlugum tuplu kullaniyorum hala ben![]()
Lanet olasi ati destek vermedi benim karta. Birde sitesinde piskin piskin win8 driverini deneyin belki olur deyip altina yeni ekran kartlarini sattigi alisveris sitesinin linkini koymus.
![]()
Sonunda bitti.
devlet yurdunun bedava interneti.![]()
Youtubede 144 p olmasa birşey yapamayacağız.hormonlu 3g gibi ping kötü hız iyi gibi...
Youtubede 144 p olmasa birşey yapamayacağız.
hormonlu 3g gibi ping kötü hız iyi gibi...
6.5 Mbit ediyor
kbit cinsinden ölçmüş
Çok yalnızım...
+1 maalesef bu aralar çevremde çok insan var ama dostum yok onu fark ettim