rawkid
Dekan
Tv'ye bakiyorumda 5 reklamdan 10'u 4.5g reklami 
Launcher olarak tek tercihin Nova olsun.Merhaba çok değerli SDN Forum üyeleri&sakinleri bana Android'te bulunan icon pack &Launcher&ve uygulama önerilerinizi bekliyorum [emoji14]
Launcher olarak tek tercihin Nova olsun.
İcon pack ise kişiye bağlı
Ben şu an proton kullanıyorum bayiliyorum.
Tavsiye isterseniz Sunshine Parallax Morena ya da Alos deneyin. Yuvarlak stilde seviyorsanız Click UI deneyin. Metro tarzından haz arıyorsanız Minimal UI'i deneyin.
Uygulamadan kastınızı pek anlamadım ama.
Öncelikle teşekkür ederim uygulama olarak herhangi uygulama oalbilir messela hava durumu ,ntv uygulaması v.s v.s .Ayrıca SDN Forum'a nereden en iyi bağlanırım?(mobilden)
İyi soru tapatalk kurun ve shiftdeleteye öyle bağlanın play storedaki sdn uygulaması bende devamlı çöküyordu
Kim daha çok sazan avlarsaTv'ye bakiyorumda 5 reklamdan 10'u 4.5g reklami![]()
tapatalk kurdum ama sdn'yi bulamadım yardımcı olur musunuz uygulamayı açınca neler yapmam gerekiyor?
yedek internet yok mu? benim var turkcell 3g std 1gb sınırsız + tv+ 1gb var...İnternetsizlik çok kötü.
Maalesef yok. Izmir'e gitmeyi iple çekiyorum. 49 TL'lik Süperonline 20 TL'ye gelecek anlaşma gereğimyedek internet yok mu? benim var turkcell 3g std 1gb sınırsız + tv+ 1gb var...
o 20.yıl için çıkmış g6258 olmaz belki...Intel pentium g3258 in skylake versiyonu çıkması için change.org da imza kampanyasi baslatiyorum arkadaslar destek verirseniz sevinirim [emoji2]
tablet 64gb sd kart destekliyorsa kullanırsın benim takoz da maks.32gb dark evopad 3g m7220.SANDISK SDSDQL-064G-G35 64GB C10 30MB/S MICRO SD HAFIZA KARTI - Teknosa bu hafıza kartı her tablete uyarmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
samsung T800 hocam tablet max 128 kadar çıkıyor desteklediğio 20.yıl için çıkmış g6258 olmaz belki...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tablet 64gb sd kart destekliyorsa kullanırsın benim takoz da maks.32gb dark evopad 3g m7220.
Beyler fotoğrafı aşağıdaki gibi 3d yapma özelliğine sahip bir uygulama var mı? vscam yükledim onda yok böyle bir şey?
Google play de bir tane var 3d diye ama dandik bir şey benziyor
![]()
Özellikle kırık göz çok iyi olmuş hocam. Aynısını benim kardeşin bebeğine de yapar mısınız?![]()
Bu da bizim yaptigimiz chucky![]()
Bunu kuzenle can sıkıntısından yaptik ama tarifi veriyimÖzellikle kırık göz çok iyi olmuş hocam. Aynısını benim kardeşin bebeğine de yapar mısınız?![]()
Tamam sende benim kafadansın bende aynı motor için para biriktiriyorum[emoji1]Şu güzellik için para biriktiriyorum...
![]()
Ortalama 1 MB/sn indirme hızım var. Çok şaşırdım doğrusu. İlk defa böyle bir hız görüyorum TTNET ile.
Tamam sende benim kafadansın bende aynı motor için para biriktiriyorum[emoji1]