Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba çok değerli SDN Forum üyeleri&sakinleri bana Android'te bulunan icon pack &Launcher&ve uygulama önerilerinizi bekliyorum :P

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Merhaba çok değerli SDN Forum üyeleri&sakinleri bana Android'te bulunan icon pack &Launcher&ve uygulama önerilerinizi bekliyorum [emoji14]
Launcher olarak tek tercihin Nova olsun.

İcon pack ise kişiye bağlı

Ben şu an proton kullanıyorum bayiliyorum.

Tavsiye isterseniz Sunshine Parallax Morena ya da Alos deneyin. Yuvarlak stilde seviyorsanız Click UI deneyin. Metro tarzından haz arıyorsanız Minimal UI'i deneyin.

Uygulamadan kastınızı pek anlamadım ama.

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Launcher olarak tek tercihin Nova olsun.

İcon pack ise kişiye bağlı

Ben şu an proton kullanıyorum bayiliyorum.

Tavsiye isterseniz Sunshine Parallax Morena ya da Alos deneyin. Yuvarlak stilde seviyorsanız Click UI deneyin. Metro tarzından haz arıyorsanız Minimal UI'i deneyin.

Uygulamadan kastınızı pek anlamadım ama.

Öncelikle teşekkür ederim uygulama olarak herhangi uygulama oalbilir messela hava durumu ,ntv uygulaması v.s v.s .Ayrıca SDN Forum'a nereden en iyi bağlanırım?(mobilden)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Öncelikle teşekkür ederim uygulama olarak herhangi uygulama oalbilir messela hava durumu ,ntv uygulaması v.s v.s .Ayrıca SDN Forum'a nereden en iyi bağlanırım?(mobilden)

İyi soru tapatalk kurun ve shiftdeleteye öyle bağlanın play storedaki sdn uygulaması bende devamlı çöküyordu

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
tapatalk kurdum ama sdn'yi bulamadım yardımcı olur musunuz uygulamayı açınca neler yapmam gerekiyor?

En kolay yöntem; mobil tarayıcıya shiftdelete forum yazın. Girince ya otomatik olarak tarayıcı ile devam etsin yoksa tapatalk mı der, ya da tarayıcıyla girer sonra üst barda tapatalk bildirimi ve mavi kutucukta open in app yazar. tıklarsınız open in appa girersiniz sdnye

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
:D

vL66Xz.jpg

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Intel pentium g3258 in skylake versiyonu çıkması için change.org da imza kampanyasi baslatiyorum arkadaslar destek verirseniz sevinirim [emoji2]

Reaksiyon puanı
16,128
Intel pentium g3258 in skylake versiyonu çıkması için change.org da imza kampanyasi baslatiyorum arkadaslar destek verirseniz sevinirim [emoji2]
o 20.yıl için çıkmış g6258 olmaz belki...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SANDISK SDSDQL-064G-G35 64GB C10 30MB/S MICRO SD HAFIZA KARTI - Teknosa bu hafıza kartı her tablete uyarmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
tablet 64gb sd kart destekliyorsa kullanırsın benim takoz da maks.32gb dark evopad 3g m7220.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Beyler fotoğrafı aşağıdaki gibi 3d yapma özelliğine sahip bir uygulama var mı? vscam yükledim onda yok böyle bir şey?

Google play de bir tane var 3d diye ama dandik bir şey benziyor

3d-games7.jpg

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Özellikle kırık göz çok iyi olmuş hocam. Aynısını benim kardeşin bebeğine de yapar mısınız? :D
Bunu kuzenle can sıkıntısından yaptik ama tarifi veriyim :D

Bebegi al. Misirin kabuklarinda sac gibi telleri al. Bunu bebegin kafasina yapistir. Biz silikon kullandik. Yuzunede dikis izi ciz. Sonra gece milleti korkut :D

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hele şükür evime geldim. Eşyaları falan dolaba dıktıktan sonra, ilk içim bilgisayarı açmak oldu.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ortalama 1 MB/sn indirme hızım var. Çok şaşırdım doğrusu. İlk defa böyle bir hız görüyorum TTNET ile.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Forumun test teması normal temalardan daha güzelmiş. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ortalama 1 MB/sn indirme hızım var. Çok şaşırdım doğrusu. İlk defa böyle bir hız görüyorum TTNET ile.

Bu ara bir kaç yerde gördüm bu durumu. AKK ay başı gelmeden kalkmış gibi birşey.
Gerçi bende 2 aydır akk işlemedi zaten. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tamam sende benim kafadansın bende aynı motor için para biriktiriyorum[emoji1]

Aga sadece motor olsa yine iyi. Motora 15 bin orası tamam. Motorcu montu var işte ekipmanın var kaskın var bunlara rahat 4 bin gidiyor. Plaka ve ehliyetede 1000 1500 gitsin :D 20 bini çok rahat geçer gibi düşünüyorum eğer kaliteli ekipman alınırsa.

Benimde maaşım öyle aman aman değil aylık kenara 1000tl atsam 12 ayda yapar 12 bin :D 2 yılda 24 bin yapar. Sonra derim ki olum şurada 30 küsür bine ne kaldı? git 600rr çek altına :P İşte bu durum beni sıkutır almaya iteliyor ben kim iteledi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...