Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şuan köydeyim ve kendime yakın bir zamanda Android telefon almayı düşünüyorum. iPhone'um var, fakat bir de Android'i denemeyi istiyorum. Eğer beğenmezsem satarım xd

Bu sebeple, anneanne, dede ve dayılarımdan para kopartmak istiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
"2600 MHz - E1 paketi: 384 milyon € ile Turkcell kazandı" kısaca 4G ihalesini Türkcell aldı 0.5'i diğerlerine kaldı. Yeni Harranlı Emine reklamlarına hazır olun...

Reaksiyon puanı
16,128
ASUS Zen power malzeme kalitesi hic iyi değil, kıytırık s-link bile aluminyum kasa.
elektrik ve aluminyum beraber olmaz düşüncesinin eseri bende romoss solo1 var oda plastik taş gibi gort'un kafasına attım banamısın demedi ikiside sağlam gerçi ayı kızdırırsın sonra kaçmak gerekir öyle oldu...

Reaksiyon puanı
16,128
benim sevmediğim yamadiğim bişey yok dere otu, maydanoz olsada yemekte yerim yeni moda çoğu yemeğin üzerine çiğ maydanoz doğramak poğaça,börekte güzel de yemekte ne işi var?

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
"Bu sene kurbanlık hayvan bakmaya kızlar gitmeli" öküzün iyisinden anlıyorlar bir çoğu ne tiplerle geziyorlar arkadaş ya :)

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
şu androiddeki outlook ne saçma bir uygulama. bir de Microsoftun uygulaması. adam gibi senkronize bile olamıyor.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Tabiki efendim :) Mr.Robot,The 100,Game of Thrones,The walking dead,Fear the walking dead,Friendly.

Dipnot:Breaking Bad izleyin sonra dediklerime bakarsınız..

H
ocam, ben izlerken canım sıkılmasın, arada güleyim, bazen hüzünleneyim tarzında bir şeyler istiyorum. Söylediklerinizden hangisi, benim istediklerime daha yakın? Ona göre başlayayım izlemeye.

kgnbck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

H
ocam, ben izlerken canım sıkılmasın, arada güleyim, bazen hüzünleneyim tarzında bir şeyler istiyorum. Söylediklerinizden hangisi, benim istediklerime daha yakın? Ona göre başlayayım izlemeye.
Mr.Robot sistem karşıtı bir dizi biraz,gündüzleri siber güvenlik şirketinde çalışan genç,geceleri ise azılı bir hacker genc var başrolde ilginizi çekerse bu diziden başlayın direkt olarak çünkü henüz 9 bölüm yayımlandı ve aşırı derece ters köşe yapan bir dizi :)
The 100 ise Dünyada yaşam bitmiş kurtulanlar uzay gibi bir yerde kendi yerlerini kurmuş yaşarken oksijenleri tükeniyor.100 kişiyi dünyaya gönderiyorlar dünyada yaşanılır mı diye o da öyle bir hikaye yine aksiyonludur bunuda izleyebilirsin.

Breaking Bad ilk sezonu çok bir macera arama ama gelmiş geçmiş en iyi dram dizilerinden yani aşırı tavsiye gibi birşey ama her bölüm nerede aksyion,macera demiceksen başla tabii :)

The walking dead ve fear the walking dead ise zombi dizisi daha sonrada başlayabilirsin.

Game of Thrones ise dünya çapında rekor kırmış bir dizi henüz finali yapılmadı.Gerçek dışı biraz taht oyunları adındanda anlaşılacağı üzere .

Uzun lafın kısası eğer gerçeğe yakın diziler istiyorum dersen Mr.Robot ve Breaking Bad'den başla ben gerçek dışı istiyorum dersen The 100 ve Game of Thrones izleyebilirsin.Zombi dizilerini seversen TWD VE FTWD izleyebilirsin..:)

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mr.Robot sistem karşıtı bir dizi biraz,gündüzleri siber güvenlik şirketinde çalışan genç,geceleri ise azılı bir hacker genc var başrolde ilginizi çekerse bu diziden başlayın direkt olarak çünkü henüz 9 bölüm yayımlandı ve aşırı derece ters köşe yapan bir dizi :)
The 100 ise Dünyada yaşam bitmiş kurtulanlar uzay gibi bir yerde kendi yerlerini kurmuş yaşarken oksijenleri tükeniyor.100 kişiyi dünyaya gönderiyorlar dünyada yaşanılır mı diye o da öyle bir hikaye yine aksiyonludur bunuda izleyebilirsin.

Breaking Bad ilk sezonu çok bir macera arama ama gelmiş geçmiş en iyi dram dizilerinden yani aşırı tavsiye gibi birşey ama her bölüm nerede aksyion,macera demiceksen başla tabii :)

The walking dead ve fear the walking dead ise zombi dizisi daha sonrada başlayabilirsin.

Game of Thrones ise dünya çapında rekor kırmış bir dizi henüz finali yapılmadı.Gerçek dışı biraz taht oyunları adındanda anlaşılacağı üzere .

Uzun lafın kısası eğer gerçeğe yakın diziler istiyorum dersen Mr.Robot ve Breaking Bad'den başla ben gerçek dışı istiyorum dersen The 100 ve Game of Thrones izleyebilirsin.Zombi dizilerini seversen TWD VE FTWD izleyebilirsin..:)
Yarın, Mr.Robot'dan başlarım şuan internet hızım felaket.. İlgilendiğiniz için teşelkürler.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şu staj denen saçmalığı hala anlayamıyorum.. Madem MEB bunu öğrencilere zorunlu kılıyor, staj yerlerini neden MEB kendi ayarlamıyor? Çocukların elini kolunu bağlıyor. Hayır yani bir de MEB'e göre staj öğrenciyi işe alıştırmakmış. :D :D Öğrenci işe alışmıyor; millete hamallık yapıyor. Her şey görünmez bizim ülkemizde... :)

Reaksiyon puanı
16,128
Şu staj denen saçmalığı hala anlayamıyorum.. Madem MEB bunu öğrencilere zorunlu kılıyor, staj yerlerini neden MEB kendi ayarlamıyor? Çocukların elini kolunu bağlıyor. Hayır yani bir de MEB'e göre staj öğrenciyi işe alıştırmakmış. :D :D Öğrenci işe alışmıyor; millete hamallık yapıyor. Her şey görünmez bizim ülkemizde... :)
bizim zamanımızda yoktu böyle hayvanlıklar bizim stajerler rahattı çay,kola takılırdık...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben stajda hammal gibi çalıştm bir çok arkadaşım pc başındaydı günboyu çok gereksiz bir uygulama bencede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...