TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
😃 Aynen.Ben yine iyi durumdaymışım o zamanPing 1 max 10 filan oluyor.
😃 Aynen.Ben yine iyi durumdaymışım o zamanPing 1 max 10 filan oluyor.
"TTnet ile her şey mümkün"Sorma sabahtan beri bende saydırıyorum durduk yere net yoktu. 5 saat oldu neredeyse anca geldi.
hidayete ermiş yoda san...Harika olmuş![]()
![]()
Türk olduğundandır200mL'lik soğuk çayı en az yarım saatte bitiren ben, nedense ortalama 300mL'lik ayranı en fazla beş dakikada bitiriyorum.
Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı..
azalmış hali bu daha önce daha çoktu bornova karşıyaka vardı...Ben İzmir'de şehir içi belediye otobüslerine nasıl alışıcam ya? Çok falza güzergah var.
Kamyon, çikolatadan yapılıyor da, bizim mi haberimiz yok?Canım acayip çikolata çekti bir kamyon olsa yerim 
Tamam bir kamyon cikolata olsa yerim , tabi cikolatadan kamyonda olabilir. 😄Kamyon, çikolatadan yapılıyor da, bizim mi haberimiz yok?![]()
Canan Karatay: "En tatlı zehir, şekerdir."Tamam bir kamyon cikolata olsa yerim , tabi cikolatadan kamyonda olabilir. 
😄 cikolatalara zehir koysalar yerim 😄Canan Karatay: "En tatlı zehir, şekerdir."![]()
Hmm en çok neyli çikilita seversin? Canını çektireyim azıcık xd cikolatalara zehir koysalar yerim 
Neden diyim ki 😃 Çikolata olarak karam guzel milkanin o beyaz cikolatasi guzel , petitolarda guzel 😄 Hepsi guzel cikolatann daha sayamadgm bussuru var . Çok bitter olanlari sevmiyorum sadece.Hmm en çok neyli çikilita seversin? Canını çektireyim azıcık xd
Ben Tınaztepe'de olacağım. Bakalım öğreneceğiz.azalmış hali bu daha önce daha çoktu bornova karşıyaka vardı...
denk geldi@Prophotone yoda çok iyi olmuş bende arıyorum nereden buldun?![]()
denk geldiİlk gördüğümde çok gülmüştüm.Kimin aklına geldiyse helal olsun
Bu arada sende ortalıkta yoktun sanırım
![]()
eline sağlık tek çözüm bu zaten.Ekran kartı fanı intihar etti. kasanın orjinal aramakta ısrar ettim bulamadım.
En sonunda aklını aldım onunda resimde görüldüğü üzere güzel bir fan uydurdum 60 dereceyi geçmiyor maşallaho sıralar uğraş vardı öyle
@ConfickerBelasi
![]()
eline sağlık tek çözüm bu zaten.
Bir şey soracağım. Taşlık, tavuğun tam olarak neresi oluyor?
Anneannem taşlık yapmış biraz önce de. Aklıma takıldı.