Saldırı değil o.yan tarafta sürekli soru işareti çıkıyor farkındaysan bide konu açılıyor
Saldırı değil o.yan tarafta sürekli soru işareti çıkıyor farkındaysan bide konu açılıyor
yan tarafta sürekli soru işareti çıkıyor farkındaysan bide konu açılıyor
arızanın biri spam mesaj kasıyor kulakları ne çınlıyordur ? ne küfürler yediğini bilse gene yapar mı? yapar yüzsüz ...yan tarafta sürekli soru işareti çıkıyor farkındaysan bide konu açılıyor
Senin G4 duzeldi mi ? Arkadasım cok begendi G4 u kullandk almayi dusunuyo benim G2 yide sevdi.Shiftdelete.net Kupamla hava atıyım azıcık [emoji14]
![]()
Foto G4 ile çekildi ama facebook kalitesi malum [emoji14]
Senin G4 duzeldi mi ? Arkadasım cok begendi G4 u kullandk almayi dusunuyo benim G2 yide sevdi.
Peki sence yazılımsal mı donanımsal mı ?Benim g4'de dokunmatik hassasiyet sorunu hariç başka bir sorun yok. Dokunmatik hassasiyet sorunu derken genel bir sorun tüm cihazlarında var. Parmağını masaüzerinde dururken iyi algılamıyor.
Üstüne su dokup oluşan siyah şeyleri (Obsidyen'di galiba
Peki sence yazılımsal mı donanımsal mı ?
Asıl soru sen burayı nasıl buldun [emoji1]
Bunu görenlerin girdiği bir sitedir belkide![]()
Asıl soru sen burayı nasıl buldun [emoji1]
çok pahalı hak ettiklerinden fazla vergiler + satıcı karı + döviz kuru = kazık fiyatlar...Teknolojik aletler çokmu pahalı yoksa benim gelir seviyemmi düsük
Karaciğerimin bir kısmını satabilirim o zaman. Nasılsa karaciğer bir süre sonra kendi kendini yeniliyor.
şimdiki kızlar kaç yaşında olduğu belli değil cidden çok büyük gösterenler varBi kızla konuşalım dedik, 5 yaş küçük çıktı iyi mi![]()
Niye hemen vazcaydın belki iyi anlayaşacaktınız kız azmedip aradaki farkı kapatırdı [emoji1]Bi kızla konuşalım dedik, 5 yaş küçük çıktı iyi mi![]()
Vazgeçtimi kim söyledi [emoji14]Niye hemen vazcaydın belki iyi anlayaşacaktınız kız azmedip aradaki farkı kapatırdı [emoji1]