Dökerim dediğine göre dökersin.Birazdan yatakta içecek içeceğim. Sizce yatağa döker miyim?
O zaman masaya gitmekte fayda var. Yok, yok.Dökerim dediğine göre dökersin.
Başka bir tarayıcı deneyin işe yarayabilirKartta problem de yok arkadaş ya bankayı Aradım alışverişe acık diyor [emoji35]
Başka bir tarayıcı deneyin işe yarayabilir![]()
Alıyor alması lazım başka bir kartla denediniz mi?AppStore banka kartı ile ödeme almıyor mu ?
Alıyor alması lazım başka bir kartla denediniz mi?
İnnial kart ile de denemiştim 1 ay önce yine reddedildi.
link ver de görelim yada resmini koy bu benim antika since 1997:39 TL'ye oyun kulaklığı aldırdım. Umarım memnun kalırım.![]()
link ver de görelim yada resmini koy bu benim antika since 1997:
![]()
![]()
vatanda görmüştüm ve ters yöne gitmiştim ama görünüm olarak iyi gibi oyun oynamıyorum müzik ağırlıklı.
Haftaya gelince deniyeceğim bakalım.vatanda görmüştüm ve ters yöne gitmiştim ama görünüm olarak iyi gibi oyun oynamıyorum müzik ağırlıklı.
ne zaman aldın? 2 günde gelmesi gerek hatta 16'da verilen siparişin sabah 9-10 gibi gelmesi gerek.Haftaya gelince deniyeceğim bakalım.
Hocam benim önceki kartımı da kabul etmiyor. Daha önce alışveriş yapmıştım şimdi yapamıyorum. Tek çözümü destek ile iletişime geçmek. Randevu için saat alın hocam. Mail ile iletişime geçmenin yolunu bulamadım.
Babam direkt mağazadan aldı. Eve dönünce getirecek.ne zaman aldın? 2 günde gelmesi gerek hatta 16'da verilen siparişin sabah 9-10 gibi gelmesi gerek.
Doğum günün kutlu olsun o zaman.Bir yıl daha yaşlandık :mrgreen:
Suan forumu doldurdum hatta beklemiyorlar siranın gelmesini bekliyorum.15 dk oldu.
İki tarifenin aynı zamanda olacağını sanmıyorum. 18TL'lik paketin zamanı ay dolmadan tarife değişse de kesime kadar kalan haklar devam eder ama o paket bitmeden öbür paket başlamaması gerek.Vodafone 18 TL'lik bir paket kullanıyordum. Onu iptal etmeyi beceremedim. Daha sonra 23 TL'lik paket yaptım. Dakika ve SMS'te önceki paketin kalanları da gözüküyor. Acaba paketin yenile günü geldiğinde paket iptal olur mu? (18TL'lik)