Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
mümkün de marka model ne?

Asus g550jk. W10 temiz kurulum yapmadan geçtim açılış süresi uzadı. Temiz kurulum yapacaktım sonra aklıma ssd almak geldi birden :D. Dedim ssd alayım kurulumuda ona yaparım. Tek sıkıntım cd sürücüsünün dışını hdd caddy e nasıl monte edeceğim. youtube da izlediğim bazı videolarda hdd caddy olduğu belli olmuyordu.

Reaksiyon puanı
16,128
Asus g550jk. W10 temiz kurulum yapmadan geçtim açılış süresi uzadı. Temiz kurulum yapacaktım sonra aklıma ssd almak geldi birden :D. Dedim ssd alayım kurulumuda ona yaparım. Tek sıkıntım cd sürücüsünün dışını hdd caddy e nasıl monte edeceğim. youtube da izlediğim bazı videolarda hdd caddy olduğu belli olmuyordu.
onu komple açman gerek garanti sorun çıkartır servise danış onun dvd-rw 9,5mm kalınlıkta.
Laptop Için Ikinci Ssd Kizak - Hdd Caddy 9.5 Mm GittiGidiyor'da 180131995
[video=youtube;GhOQm81RWTU]https://www.youtube.com/watch?v=GhOQm81RWTU[/video]

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hocam boşverin garantiyi. Cd sürücüsü kapağın hemen altında, sadece arka kapağı çıkartıp 2 vida sökeceğim. Hp gibi olsa servise yollardım, bi termal macun için klavye dahil her şeyi söküyordum. Zaten şu devirde hangi servis işini düzgün yapıyor ki hocam, kendim zevk alarak yaparım :D. Bozulursa da canım sağ olsun dünya malı için üzülecek değiliz.

Reaksiyon puanı
16,128
Hocam boşverin garantiyi. Cd sürücüsü kapağın hemen altında, sadece arka kapağı çıkartıp 2 vida sökeceğim. Hp gibi olsa servise yollardım, bi termal macun için klavye dahil her şeyi söküyordum. Zaten şu devirde hangi servis işini düzgün yapıyor ki hocam, kendim zevk alarak yaparım :D. Bozulursa da canım sağ olsun dünya malı için üzülecek değiliz.
x550jk ile karıştırmışım sorun olmaz bu daha kolay macbook pro gibi ama plastik kasa galiba.

Reaksiyon puanı
16,128
Plastik kasa değil hocam. Ön taraf kesin plastik değil ama arka kapak ne anlamadım tam :D
eL-cdX0S6_sXXef9Nt25Iz4FltldEG6VMX_tDg5CyWQ=w1119-h629-no
rmPNEUb77RYaREq7PtA18TpzxYCpbZFFnr4xLcMyGlk=w1119-h629-no

alt kapak plastik esniyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sıkıntı değil hocam , orayla temas olmuyor nasıl olsa. Termal macun sürmeli miyim acaba ? Kasımda aldım oldukça yoğum ve hor kullandım. Bazen 3-4 gün açık kaldığı oldu. Oyun oynarken 81 dereceyi görmeye başladım, arka kapaktan da toz tuttuğunu görüyorum bilgisayarın.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Win10 dan geri dönüş yapiyim dedim çok geri gitmişim kendimi vistada buldum :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İOS Safaride bir şey keşfettim ; yeni sekme açmaya yarayan + şeklindeki düğmeye basılı tutunca son kapatılan sekmeleri gösteriyor.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Cs go indirime girmis. Artik 1-2 hafta hilecilerle ugrasiriz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir kargo şirketi düşünün vizyonsuz olsun :
2 gündür full evdeyim kargo gelecek diye sen 13:00 13:30 cuma vaktinde teslime gel, her seferinde ayni seyi yapıyor. Subesi de ebesinin nikahında telefon ediyorum açmıyor, siyonist midir nedir deli etti adami, babam bile sinirlendi düşünün. Allah belasini versin boyle şirketin

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bir kargo şirketi düşünün vizyonsuz olsun :
2 gündür full evdeyim kargo gelecek diye sen 13:00 13:30 cuma vaktinde teslime gel, her seferinde ayni seyi yapıyor. Subesi de ebesinin nikahında telefon ediyorum açmıyor, siyonist midir nedir deli etti adami, babam bile sinirlendi düşünün. Allah belasini versin boyle şirketin
Yurt içi kargo mu?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]

Böyle durumlarda sikayet dilekcesi yollaman daha uygun olur. Baska türlü adam olmuyor bunlar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yurt içi kargo mu?
Yurtiçi kargo, ancak aras kargo da gelecekti o da cuma vaktinde birakmis.
yüzde 99 aras kargo...
Hem aras hem yurtiçi ama yurticinin sube bayagi uzak bana
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]

Böyle durumlarda sikayet dilekcesi yollaman daha uygun olur. Baska türlü adam olmuyor bunlar.
Sikayetvara sikayet yazdim yurticine twitterdan da twit gectim. Hocam bir degil 5 degil hep cuma vakti birakiyorlar. Şimdi hem Aras'in hem de yurticinin müşteri hizmetleri ile görüştüm aras tekrar gonderecekmis yurtiçi yapacak birseyimiz yok diyor. Kargo zaten persembeden beri dagitimda iki gun icinde birtek cuma vakti getirdi hayvanlar

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Aras bana yamuk yapmadı da, yurt içi kadar boş bir kargo firması yok. Memnun olan adam görmedim daha ama adamlar hala aynı çizgide devam ediyor.

Reaksiyon puanı
16,128
öğle yemeği saatine denk gelmiyor mu? niye o saatte dağıtım yapıyorlar ki?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sikayetvara sikayet yazdim yurticine twitterdan da twit gectim.

Yanlis hocam, tamamen yanlis. Bu tür siteleri fazla önemsemiyorlar ben bizzat kendim tecrübe edindim. Yetkili kisilere sikayet dilekcesi yazacaksin bu kadar basit.

Ben kac kisiyi bu yolla adam ettim bir bilsen. Sikayetvar'a onlarca mesaj yazarlar, ama hic biri eline kagit kalem alip sikayet dilekcesi yazmaz. Yazin arkadaslar üsenmeyin, en etkili yöntemlerden biridir bu emin olun.

Kalemin gücünü siz de kesfedin, bilgisayarla yazarsaniz da olur tabii ki :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Üstteki ben herkes isyanda firmaya mümkün olduğunca tercih etmeyeceğim
d46b318d7b8c82da23ae885e85db0fd1.jpg

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Özel mesaj ile iletisime gecmek istiyor ki yaptiklari rezilligi herkes görmesin :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Oturduğumuz apartmanda 3 tane daire dolu. TTNET , onlarla görüşün internet işini hızlandırır dedi. Peki ne kadar hızlandırır diye sorduk. " Kışın bağlanır internetiniz" dediler.

Hey maaşallah. :D

Reaksiyon puanı
16,128
Oturduğumuz apartmanda 3 tane daire dolu. TTNET , onlarla görüşün internet işini hızlandırır dedi. Peki ne kadar hızlandırır diye sorduk. " Kışın bağlanır internetiniz" dediler.

Hey maaşallah. :D
superonline fiber için uğraş TURKCELL SUPERONLINE hergün başvur elbet gelecek biz öyle yaptık ben hergün form doldurdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...