goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Düğünden geldim ama düğün kafamın içinde devam ediyo 

mümkün de marka model ne?
onu komple açman gerek garanti sorun çıkartır servise danış onun dvd-rw 9,5mm kalınlıkta.Asus g550jk. W10 temiz kurulum yapmadan geçtim açılış süresi uzadı. Temiz kurulum yapacaktım sonra aklıma ssd almak geldi birden. Dedim ssd alayım kurulumuda ona yaparım. Tek sıkıntım cd sürücüsünün dışını hdd caddy e nasıl monte edeceğim. youtube da izlediğim bazı videolarda hdd caddy olduğu belli olmuyordu.
x550jk ile karıştırmışım sorun olmaz bu daha kolay macbook pro gibi ama plastik kasa galiba.Hocam boşverin garantiyi. Cd sürücüsü kapağın hemen altında, sadece arka kapağı çıkartıp 2 vida sökeceğim. Hp gibi olsa servise yollardım, bi termal macun için klavye dahil her şeyi söküyordum. Zaten şu devirde hangi servis işini düzgün yapıyor ki hocam, kendim zevk alarak yaparım. Bozulursa da canım sağ olsun dünya malı için üzülecek değiliz.
x550jk ile karıştırmışım sorun olmaz bu daha kolay macbook pro gibi ama plastik kasa galiba.
Plastik kasa değil hocam. Ön taraf kesin plastik değil ama arka kapak ne anlamadım tam![]()
Yurt içi kargo mu?Bir kargo şirketi düşünün vizyonsuz olsun :
2 gündür full evdeyim kargo gelecek diye sen 13:00 13:30 cuma vaktinde teslime gel, her seferinde ayni seyi yapıyor. Subesi de ebesinin nikahında telefon ediyorum açmıyor, siyonist midir nedir deli etti adami, babam bile sinirlendi düşünün. Allah belasini versin boyle şirketin
Win10 dan geri dönüş yapiyim dedim çok geri gitmişim kendimi vistada buldum![]()
Yurtiçi kargo, ancak aras kargo da gelecekti o da cuma vaktinde birakmis.Yurt içi kargo mu?
Hem aras hem yurtiçi ama yurticinin sube bayagi uzak banayüzde 99 aras kargo...
Sikayetvara sikayet yazdim yurticine twitterdan da twit gectim. Hocam bir degil 5 degil hep cuma vakti birakiyorlar. Şimdi hem Aras'in hem de yurticinin müşteri hizmetleri ile görüştüm aras tekrar gonderecekmis yurtiçi yapacak birseyimiz yok diyor. Kargo zaten persembeden beri dagitimda iki gun icinde birtek cuma vakti getirdi hayvanlar[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Böyle durumlarda sikayet dilekcesi yollaman daha uygun olur. Baska türlü adam olmuyor bunlar.
Sikayetvara sikayet yazdim yurticine twitterdan da twit gectim.
superonline fiber için uğraş TURKCELL SUPERONLINE hergün başvur elbet gelecek biz öyle yaptık ben hergün form doldurdum.Oturduğumuz apartmanda 3 tane daire dolu. TTNET , onlarla görüşün internet işini hızlandırır dedi. Peki ne kadar hızlandırır diye sorduk. " Kışın bağlanır internetiniz" dediler.
Hey maaşallah.![]()
TTNET ile 1 sene tahattüd var.Zaten daha sonra babam geçer belki Superonline'a.superonline fiber için uğraş TURKCELL SUPERONLINE hergün başvur elbet gelecek biz öyle yaptık ben hergün form doldurdum.
sağ alt köşedeki yazı geri döndü
![]()
ne oldu korsancı mı oldun?