GhostX
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3

Sonunda ciğerini söktüm fanın ama Plastik aksanı parçalandı bayatlamış
ölmüş o lehim yapacak malzemen var mı? yeni alman gerek.![]()
Sonunda ciğerini söktüm fanın ama Plastik aksanı parçalandı bayatlamış
ara yüze bak ip çakışması olabilir... huawei çöpü ip atamasını beceremiyor...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
asparagas haber... çok sallamasyon haber...
Var da hocam. Uğraşmaya değmez bulabilirsem alacağım inadına parçaladım çok b*k tan bir fan sistemiölmüş o lehim yapacak malzemen var mı? yeni alman gerek.
modlar arasında da onlar durumunu gizleyenler var8 moderatör, 1 süper moderatör ve 1 editör online. Kuraldışı bişey yapsanıza, bişey deneyecektim [emoji14]
PC gitti sürekli yükleme simgesi dönüyor ama logon ekranına bi türlü gelemedi. Win10PE güncellemeyi silmeyi deneyecem umarım çalışır. Acilen çözüm önerilerinizi bekliyorum.
30 - 40 dk bekledim ama açılmadı sonra birkaç yöntem deneyip bilgisayarı güvenli modda çalıştırdım ve sorunu hallettim.bekle windows 10 çok ağırdan alıyor bazı işlemlerde çok yavaş... bir kere tamamlayınca hızlanıyor...
Önceden vardı hocam ama kullanmıyorum pek temafirefox'a yine tema desteği mi gelmiş yoksa önceden de var mıydı? ne güzel oldu böyle, tema demeyelim de giydirme diyelim
![]()
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] madem evde rahat vermiyo, sen de dışarı gezmeye çıkarıp parasını ye :devil2:
hem de gezmiş olursun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yavaşşşş, yerler yaş.
isteklerini yapma cesar milan ne der? görmezden gel kıvama gelir köpek eğitimini ona uyarla...
sana çok az gortluk bulaşsa çok fena olurdu...Yav boşver, içimdekileri yazsam roman olur... Günün birinde hep birlikteyken bi dökülcem herkes görecek gerçekleri ne olaylar dönüyor dizilerde göremezsin.
sana çok az gortluk bulaşsa çok fena olurdu...