TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Ben ölcem zayıflıktan midem çok kapalı bazen açılıyor ama sadece 1 öğünlük oda haftada bir , 1 tabağı geçemiyorum yaBenim mide kafasına göre takılıyor,

Ben ölcem zayıflıktan midem çok kapalı bazen açılıyor ama sadece 1 öğünlük oda haftada bir , 1 tabağı geçemiyorum yaBenim mide kafasına göre takılıyor,
bulunmuyor mu olacaktı?Soran arkadaşlar oldu. Kısaca şuraya not düşeyim. Bu nick ile kayıt olduğum başka bir forum yada site bulunmuyor.
Diğer ortamlarda gördükleriniz bana ait değildir...
Bilginiz olsun.
Bir teknoloji sitesinde pdf viewer açığı muhabbeti çıktı birdeFirefox kırkpınar yağlı güreşcisi gibi kasıliyor bide çökme yaparsa diye plugin container diye bişey koymuslar o olmasa zaten çökmeyecek tarayici
bi programın verilerini windows 7 de unutmuşum koskoca yedeği geri yükleyip içinden 2 mblık bilgiyi almak için w10 yedekleyip w7 yedeğini geri yükleyip bilgileri alıp tekrar w10 yedeğini geri yükledim
clonezilla çok iyi bi program yarım saatte bitti iş
Bu iş kaç saat sürdü :-D
Yaklaşık 61 gün telefonumun servisten gelmesini beklerken ben:
![]()
Geldikten sonra ben+18
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd...._=1451326491_6dc16bb5c9f559233273021dd42348c9
Ne kadar iğrenç bir resim gece gece sazan.avi gibi oldukYaklaşık 61 gün telefonumun servisten gelmesini beklerken ben:
![]()
Geldikten sonra ben+18
Tıkla bakalım [emoji14]
modem bozuk olabilir.Bu superonline nin verdigi huawei modeme 2 tane Ethernet kablosu takip kullandığımda asırı bir hız kaybı yasıyorum, olay söyle.
Ps4 ve pc Ethernet kablosu ile modeme bağlı, pc kapalı ps4 ten download yapıyorum en fazla 300-700 KB arası download yapıyor, modemden kapalı bilgisayarın ethernetini çıkarttığım an son sürat 30 mbps Lik downloadn yapmaya basliyor. Bu sorunu yasayan var mi veya buna dikkat eden ?
Abonelik başladığından beri 3.modem değişikliğini yaptım. Hız testinde son hızı alıyor ama downlaod'da son hızı hiç almıyor.modem bozuk olabilir.
kabloları kontrol ettir kısa devre olabilir.Abonelik başladığından beri 3.modem değişikliğini yaptım. Hız testinde son hızı alıyor ama downlaod'da son hızı hiç almıyor.
kabloları kontrol ettir kısa devre olabilir.
muhtemelen mümkün.kabloda kısa devre olsa 1 ini çıkarttıktan sonra son sürat nasıl çalışacak ki,?
Bir teknoloji sitesinde pdf viewer açığı muhabbeti çıktı birde